Ugrás a tartalomra
AP Photo/Risto Bozovic, File - archív

Vučić megerősítette, ott lesz Podgoricában Amfilohije Radović temetésén

2020.10.31
13:37
Forrás
Tanjug
A montenegrói szerb ortodox egyház feje pénteken hunyt el a koronavírus szövődményeinek következtében.

Részt vesz a szerb köztársasági elnök Amfilohije Radović montenegrói temetésén - ezt maga Aleksandar Vučić jelentette be Instagram-oldalán. A podgrociai temetésen való részvétel mellett egyeztet az ottani szerb közösség vezetőivel is. Ahogyan arról mi is hírt adtunk, Amfilohije Radović, a montenegrói szerb ortodox egyház feje tegnap, 82 éves korában életét vesztette a koronavírus szövődményeiben. Temetését holnap tartják a montenegrói fővárosban.

TANJUG/RADE PRELIC/an - archív
Amfilohije
Amfilohije Radović
Amfilohije metropolita
temetés
Podgorica
Aleksandar Vučić
koronavírus

Most

18:43, Frissítve: 18:49

Újabb lövöldözés a makkhetesi erdőben

Ismét lövöldözés volt a Szabadka melletti makkhetesi erdőben. Ezúttal is az afgán embercsempészek nyitottak tüzet - mondták el a helyszíni tudósítónknak azok az illegális bevándorlók, akik csoportosan menekültek ki az erdőből.
18:33

Húszéves a Vajdaság Erdői Közvállalat

Fennállásának 20. évfordulóját ünnepelte a Vajdaság Erdői Közvállalat Újvidéken. Az évfordulóról ünnepi díszülésen emlékeztek meg. Elismeréseket adtak át azoknak, akik az elmúlt két évtizedben hozzájárultak a közvállalat sikeres működéséhez.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.

Verbászi fiú a bravúros magyar válogatottban

Újoncot avatott a magyar labdarúgó-válogatott Lipcsében, a Nemzetek Ligája ötödik fordulójában, ahol egygólos győzelmet aratott a németek ellen. Az új játékos a mindössze 18 éves vajdasági fiú, Kerkez Miloš.

Megküzdöttek a Mohol legnagyobb parasztja címért

Látogatottságban és a résztvevők számát tekintve is rekordot döntött a 8. Moholi Parasztolimpia. Ilyenkor dől el, hogy kik a környék legnagyobb parasztjai, akik különböző mezőgazdasághoz köthető versenyszámokban mérettetik meg magukat.