Ugrás a tartalomra
AP Photo/Risto Bozovic, File - archív

Vučić megerősítette, ott lesz Podgoricában Amfilohije Radović temetésén

2020.10.31
13:37
Forrás
Tanjug
A montenegrói szerb ortodox egyház feje pénteken hunyt el a koronavírus szövődményeinek következtében.

Részt vesz a szerb köztársasági elnök Amfilohije Radović montenegrói temetésén - ezt maga Aleksandar Vučić jelentette be Instagram-oldalán. A podgrociai temetésen való részvétel mellett egyeztet az ottani szerb közösség vezetőivel is. Ahogyan arról mi is hírt adtunk, Amfilohije Radović, a montenegrói szerb ortodox egyház feje tegnap, 82 éves korában életét vesztette a koronavírus szövődményeiben. Temetését holnap tartják a montenegrói fővárosban.

TANJUG/RADE PRELIC/an - archív
Amfilohije
Amfilohije Radović
Amfilohije metropolita
temetés
Podgorica
Aleksandar Vučić
koronavírus

Most

15:23, Frissítve: 16:50

Dulakodásig fajult a parlamenti ülés

Miután Aleksandar Vučić ismertette a Koszovóról szóló jelentést a köztársasági parlamenti képviselők rendkívüli ülésén, megkezdődött a vita a Pristinával folytatott tárgyalásokról.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.