Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián

Zajlik az előzetes jelentkezés nélküli vakcináció Szerbiában

2021.04.07
10:03
2021.04.07
15:56
Forrás
Szerbiai RTV
Az eUprava portálon regisztráltak mellett mostantól minden önkormányzatban lesznek olyan oltópontok, ahol bárki, jelentkezés nélkül kérheti a koronavírus elleni védőoltást.

Ezeken az oltópontokon a Sinopharm és AstraZeneca védőoltások érhetők el. Szabadkán 14 órától várják a jelentkezőket a Kumičić utcai rendelőben.

A részletekről Mihailo Jovanović az eUpraváért felelős iroda igazgatója beszélt a Szerbiai RTV műsorában.

„Ez helyi önkormányzatonként változik, és pontosan ez a felhívás arra, hogy megfelelő módon tájékoztassák lakosaikat, hogy hogyan fogják lebonyolítani az akciót. Főként az egészségházakban, de minden bizonnyal sok mobil csapat is lesz, mivel minden faluba vagy tanyára el kell menni, és el kell végezni a vakcinációt.”

koronavírus
védőoltás
Mihailo Jovanović

Most

19:13, Frissítve: 19:40

A szabadkai kisipar története

Bemutatták Dragutin Miljković: A szabadkai kisipar története című könyvét ma Palicson. Az esemény a Könyvtár a szabadban elnevezésű programsorozat folytatása volt.
18:09, Frissítve: 19:23

Fák százait ültették el Topolyán

Faültetési akciót tartottak ma Topolyán. Mintegy 290 facsemetét ültettek el a helyi piactér környékén, illetve a tűzoltóság udvarában. Az eseményt az önkormányzat, a Caritas és az Arcus Környezetvédő Egyesület szervezte.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!