Ugrás a tartalomra
Tanjug/Strahinja Acimovic

100 éves a szerbiai vízilabda

2021.10.03
09:24
Forrás
Közlemény
Szombaton este ünnepélyes akadémiával ünnepelték a vízilabda száz sikeres évét Szerbiában a belgrádi Jugoszláv Színházban.
Tanjug/Strahinja Acimovic

Az arany jubileum ünneplése során felidézték a centenáriumi történelem legfényesebb pillanatait, amelyek során 94 érmet szereztek. Az ünnepélyre Vanja Udovičić, Szerbia ifjúsági és sportminisztere is ellátogatott. Szavai szerint, egy aranykor van mögöttünk, és kiváltság, megtiszteltetés a legnagyobb mesterek társaságában lenni, akiktől mindannyian tanultunk.

Tanjug/Strahinja Acimovic

A múlt, a jelen és a leendő olimpiai, világ- és Európa -bajnokok társaságában. Emellett hangsúlyozta: biztos abban, hogy a szerb vízilabda új évszázada a nagy bajnokok és a felejthetetlen sikerek korszaka lesz, amelyben még sokszor büszkeséget fognak hozni Szerbiának.

Szerbia
vízilabda
Vanja Udovičić

Most

10:04, Frissítve: 10:14

Ma van a csokoládé világnapja

Szerbiában, ahol a csokoládé sokak kedvenc édessége, az édességipar a legerősebb ágazatok közé tartozik. Valamivel több mint 200 cég és mintegy 300 vállalkozó gyárt csokoládét.
07:59, Frissítve: 08:28

Reagált a forint gyengülésére az MNB

Erősödött csütörtök reggelre a forint a nemzetközi devizakereskedelemben a főbb devizákkal szemben, miután az előző nap történelmi árfolyammélypontot állított be.
07:39, Frissítve: 08:26

Ma kezdődik a Nyárhangoló fesztivál Palicson

A VM4K négynapos rendezvényén koncertekkel, közéleti, irodalmi, színházi kerekasztal-beszélgetésekkel, kirakodó vásárral, táncházzal, helytörténeti sétával és gyermekprogramokkal várják a látogatókat. A programokra a belépés ingyenes.

Népszerű