Ugrás a tartalomra

20:45-kor lép pályára a magyar válogatott

2021.11.12
10:17
Forrás
Pannon RTV
Az utolsó két, gyakorlatilag tét nélküli világbajnoki selejtezőjére készül a magyar labdarúgó-válogatott.

Marco Rossi csapata ma látja vendégül az I csoport utolsó helyén álló San Marinót, három nappal később pedig a tabella második helyén álló Lengyelország ellen lép pályára idegenben. A korábbi Albánia elleni két meccsen szerzett nulla pont után gyakorlatilag már szertefoszlottak a magyar továbbjutási álmok, ugyanakkor a legutóbbi londoni bravúros pontszerzés a második helyért folyó küzdelem matematikai esélyét meghagyta még. A versenyben maradáshoz a magyar cspatnak a San Marino ellen várhatóan begyűjtött három pont mellett arra is szüksége lenne, hogy az Andorrában pályára lépő lengyelek vereséget szenvedjenek, illetve a Londonban vendégeskedő albánok se hagyják el győztesen a gyepet. Jelenleg az angolok 20 ponttal vezetik az I csoportot, Lengyelország 17-tel áll a második helyen, Albánia 15-tel a harmadik, a magyarok 11-gyel a negyedikek, az utolsó San Marinót kétszer megverő Andorra pedig hattal az ötödik. Kisebb és komolyabb sérülések miatt nem számíthat alapemberekre a magyar kapitány, míg akad olyan játékos is, akit a klubja nem engedett el.

magyar labdarúgó-válogatott

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.