Ugrás a tartalomra
MLSZ

20:45-kor lép pályára a magyar válogatott

2021.11.12
10:17
Forrás
Pannon RTV
Az utolsó két, gyakorlatilag tét nélküli világbajnoki selejtezőjére készül a magyar labdarúgó-válogatott.

Marco Rossi csapata ma látja vendégül az I csoport utolsó helyén álló San Marinót, három nappal később pedig a tabella második helyén álló Lengyelország ellen lép pályára idegenben. A korábbi Albánia elleni két meccsen szerzett nulla pont után gyakorlatilag már szertefoszlottak a magyar továbbjutási álmok, ugyanakkor a legutóbbi londoni bravúros pontszerzés a második helyért folyó küzdelem matematikai esélyét meghagyta még. A versenyben maradáshoz a magyar cspatnak a San Marino ellen várhatóan begyűjtött három pont mellett arra is szüksége lenne, hogy az Andorrában pályára lépő lengyelek vereséget szenvedjenek, illetve a Londonban vendégeskedő albánok se hagyják el győztesen a gyepet. Jelenleg az angolok 20 ponttal vezetik az I csoportot, Lengyelország 17-tel áll a második helyen, Albánia 15-tel a harmadik, a magyarok 11-gyel a negyedikek, az utolsó San Marinót kétszer megverő Andorra pedig hattal az ötödik. Kisebb és komolyabb sérülések miatt nem számíthat alapemberekre a magyar kapitány, míg akad olyan játékos is, akit a klubja nem engedett el.

magyar labdarúgó-válogatott

Most

13:08, Frissítve: 14:22

Újabb hadgyakorlatokat jelentett be Kína

Több kínai katonai hajó, repülőgép és drón folytatta ma reggel Tajvan közelében a közös hadgyakorlatokat, amelyek során támadásokat szimuláltak Tajvan és a tajvani haditengerészet hajói ellen.

Népszerű

Barikádok az utakon Koszovóban

Több helyen is elzárták az utakat a Koszovóban élő szerbek. Közben a koszovói rendőrség vasárnap este lezárta Jarinjenál és Brnjaknál az adminisztratív határátkelőket.