Ugrás a tartalomra

2:1-es győzelmet aratott a TSC az FTC felett az új topolyai stadionban

2021.09.03
19:28
2021.09.04
14:07
Forrás
Pannon RTV
Izgalmas párharcot hozott a TSC és a Ferencváros barátságos mérkőzése Topolyán. A felek végig teljes erőbedobással játszottak, végül mégis a TSC nyert 2:1-re. A meccset a Pannon Televízió is közvetítette.

Az ünnepélyes kezdőrúgást a házigazda TSC részéről Kovács István egykori csapatkapitány, az FTC képviseletében pedig az ezüstcipős, kétszeres magyar bajnok, korábbi Európa-válogatott Nyilasi Tibor végezte el. 

Mindkét csapat intenzíven kezdte a játékot. Kiegyensúlyozottan fociztak az együttesek.

A negyedik percben a Fradi majdnem megszerezte a mérkőzés első találatát, de Nenad Filipović bravúros védéssel megakadályozta az FTC gólját.

A Ferencváros a 13. percben is egy éles helyzettel veszélyeztette a hazaiak kapuját.

A Fradi próbálkozásaira a TSC góllal válaszolt. A 15. percben Jug Stanojev talált az ellenfél hálójába.

Mindkét együttes erős játékot mutatott, nem zártak össze a tizenhatosaik előtt. Az FTC és a TSC is a támadásra helyezte a hangsúlyt.

Az első félidőben nem született több találat. 

A második játékrészben a Fradi nagy nyomás alá helyezte a hazaiak kapuját. Több olyan komoly helyzetük is volt, amelyet végül nem tudtak gólra váltani.

A 71. percben a topolyaiak kerültek helyzetbe, ám Szécsi Gergő kiütötte a labdát, így a Fradi megmenekült az újabb góltól. A 73. percben a TSC ismét veszélyeztette a Ferencváros kapuját, ám a találat ismét elmaradt. A sok lehetőséget követően a TSC hibázott. A 81. percben Stefan Santrač szabálytalankodását követően egy újabb sárga lapot kapott és kiállították. A Ferencváros emberelőnyből folytatta. Majd a 82. percben Vécsei Bálint tizenegyesből egyenlített.

Végül emberhátrányból mégis sikerült a TSC-nek megnyernie a mérkőzést. Ifet Đakovac a 91. percben szerzett bombagóljával beállította a 2:1-es végeredményt.

TSC
Topolya
FTC
Ferencváros
labdarúgás
futball

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.