Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

3-1-es vereséget szenvedett a TSC a szerb labdarúgó Szuperliga hetedik fordulójában

2020-09-12
19:51
Forrás
Pannon RTV
A vajdasági együttes a niši Radnički csapatát fogadta.

A mérkőzést jobban kezdte a vendég csapat, már a hetedik percben megszerezhették volna a vezetést, azonban a kék-fehérek menteni tudtak. A meccs első félidejében a vendégek domináltak, ugyanakkor találat csak az első játékrész hajrájában született. A 45. percben Stoiljković talált a kapuba. A fordulást követően a topolyai csapat kezdett erélyesebben, helyzeteiket azonban nem tudták kihasználni, nem úgy mint a vendég legénység.

A 72. percben növelték előnyüket Kojić révén. Az újabb találat láthatóan megfogta a hazai együttest. A Niš nem egész tíz perc múlva ismét beköszönt. A találatot Duranović szerezte. A TSC csak szépíteni tudott. A hosszabbításban tizenegyest kapott a házigazda csapat. A büntetőt Lukić értékesítette, ezzel beállítva a 3-1-es végeredményt. Szabó Zoltán, a TSC vezetőedzője szerint a mutatott játék alapján sokat kivesz a csapatból az európai szereplés, ugyanis a vajdasági csapat az Európa Liga selejtezőjében a román FCSB csapatát fogadja.

TSC
szerb labdarúgó Szuperliga
vereség
Radnički

Most

10:05

Đoković beérte Federert

Novak Đoković világelső szerb teniszező a 310. hetet kezdte meg a férfi teniszezők ATP világranglistájának az élén, ezzel beérte az eddigi rekorder svájci Roger Federert.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.