Ugrás a tartalomra

3:2-re győzött a szabadkai Spartacus a šabaci Mačva ellen

2017.08.15
13:13
2024.03.19
08:51
Fordulatokban gazdag mérkőzésen 3:2-re győzött a szabadkai Spartacus labdarúgó csapata hazai pályán a šabaci Mačva ellen a szerbiai Szuper Liga ötödik fordulójában.

Fordulatokban gazdag mérkőzésen 3:2-re győzött a szabadkai Spartacus labdarúgó csapata hazai pályán a šabaci Mačva ellen a szerbiai Szuper Liga ötödik fordulójában. A kék galambok 0:1, majd 1:2-es hátrányból fordítottak.     

A szabadkai Spartacus labdarúgó csapata nehéz, fárasztó időszak után fogadta a šabaci Mačvat. A vendégek Protić révén kerültek előnybe a 28. percben, amit Nikolić még az első félidőben kiegyenlített.

A második játékrész elején a Mačva ismét megszerezte a vezetést Milinković távoli lövésével.

Az egyenlítésre a 72. percig kellett várnia a mintegy 900 fős szabadkai közönségnek. Ivanović tizenegyesből talált a hálóba.

A 82. percben a Spartacus a győzelmet is megszerezte. Glavčić 17 méterről, szabadrúgásból bombázott védhetetlenül az ellenfél kapujába.

A vendégek edzője elégedett volt a meccs színvonalával. Dragan Aničić, vezetőedző, Mačva FK: „Azt gondolom, hogy a szerb futball több ilyen mérkőzést érdemel. Nyílt játékot kell játszani, ami a stadionokba csalogatja a közönséget. Kár, hogy ma nem voltak többen, hogy élvezhessék a játékot.”

A Spartacus nyolc nap alatt három nehéz mérkőzést játszott. Ezért volt nagy teljesítmény, hogy kétszer is egyenlíteni, majd fordítani is tudtak. Aleksandar Veselinović, vezetőedző, Spartacus FK: „Ma két kényszercserét kellett végrehajtanunk sérülések miatt és negatív eredménynél, 0-1-nál és 1:2-nél látszódott, hogy nem vagyunk frissek. A csapat mégis jól reagált és megnyerte a mérkőzést. Ezt nem analizálnám, mert szükségtelen. Esetleg egy nagy köszönetet mondanék a fiúknak, akik kitartottak fizikailag és pszichikailag is.”

A szabadkai csapat a harmadik mérkőzését nyerte meg a szerbiai Szuper Ligában. A Spartacus jelenleg a bajnokság ötödik helyén áll.

labdarúgás
Mačva
Spartacus

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.