Ugrás a tartalomra

3:2-re győztek a szabadkaiak a belgrádiak ellen

2020.06.06
19:42
2020.06.06
19:49
Forrás
Pannon RTV
Szoros küzdelmet vívott egymással a Spartacus és a Partizan együttese szombaton kora este a szabadkai Városi Stadionban.

A Partizan már a mérkőzés 12. percében Filip Stevanović szabadrúgásból szerzett góljával megszerezte a vezetést. A szabadkai együttes a huszonkilencedik perceben egyenlített Nemanja Nikolić találatával. A félidő vége előtt Stevanović ismét bevette a hazaiak kapuját, így a Partizan minimális előnnyel várta a mérkőzés folytatását.

A második játékrészben a szabadkaiak többet birtokolták a labdát, az 57. percben Nikolić második találatával egyenlítettek. A mérkőzés végeredményét Stefan Denković állította be a mérkőzés 69-ik percében.

A Spartacus a 3:2-es győzelmével jelenleg a tabella hetedik helyén áll.

A Partizan továbbra is második a Szuperligában.

A jövő hétvégén a Spartacus a Mačva otthonába látogat, míg a negyedik helyen álló Topolyai TSC a bajnok Crvena Zvezdat látja vendégül.

Spartacus
labdarúgás
Partizan

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.