Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

3:2-re győztek a szabadkaiak a belgrádiak ellen

2020-06-06
19:42
2020-06-06
19:49
Forrás
Pannon RTV
Szoros küzdelmet vívott egymással a Spartacus és a Partizan együttese szombaton kora este a szabadkai Városi Stadionban.

A Partizan már a mérkőzés 12. percében Filip Stevanović szabadrúgásból szerzett góljával megszerezte a vezetést. A szabadkai együttes a huszonkilencedik perceben egyenlített Nemanja Nikolić találatával. A félidő vége előtt Stevanović ismét bevette a hazaiak kapuját, így a Partizan minimális előnnyel várta a mérkőzés folytatását.

A második játékrészben a szabadkaiak többet birtokolták a labdát, az 57. percben Nikolić második találatával egyenlítettek. A mérkőzés végeredményét Stefan Denković állította be a mérkőzés 69-ik percében.

A Spartacus a 3:2-es győzelmével jelenleg a tabella hetedik helyén áll.

A Partizan továbbra is második a Szuperligában.

A jövő hétvégén a Spartacus a Mačva otthonába látogat, míg a negyedik helyen álló Topolyai TSC a bajnok Crvena Zvezdat látja vendégül.

Spartacus
labdarúgás
Partizan

Most

08:32

Amerika kilép a WHO-ból

Az Egyesült Államok hivatalosan értesítette az ENSZ-főtitkárt, hogy kilép az ENSZ Egészségügyi Világszervezetéből, a WHO-ból.

Népszerű

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.