Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Alessandra Tarantino

370. hete a teniszvilág élén

2022.05.16
11:00
Forrás
Szerbiai RTV
A 370. hetet kezdte meg Novak Đoković szerb teniszező az ATP-világranglista élén, a szerb közmédia tudósítása szerint ez még három hétig mindenképpen így is marad.

A római mestertorna elhódításával Đoković csak erősíteni tudott vezető pozícióján. A szerb teniszező közelít az abszolút rekordhoz: Steffi Graf német teniszező 377 hetet töltött a ranglista élén. Ezt az adatot Đoković július negyedikén érheti el.

A második helyen egyébként a ranglistán az orosz Danyiil Medvegyev, míg a harmadikon a német Alexander Zverev áll.

tenisz
Novak Đoković
ATP-világranglista

Kapcsolódó tartalmak

Most

11:50

Csaknem 40 fokkal köszönt be a július

36-37 Celsius fokos meleggel köszöntött be a július. Jó hír viszont, hogy már csak pár napig kell kibírni a kánikulát, a jövő hét elején enyhe lehűlés érkezik térségünkbe. Nem szakad meg azonban a strandolós idő.
10:48, Frissítve: 10:55

Könnyítik a vasúti teherforgalmat

Elfogadta a szerb parlament Külügyi Bizottsága a szerb és a magyar kormány közötti közúti, vasúti és vízi forgalom határellenőrzéséről szóló megállapodás módosításait - írja közösségi oldalán Kovács Elvira.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.