Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

4:0-s győzelmet aratott a Crvena zvezda a TSC felett

2022.04.20
18:42
2022.04.30
12:31
Forrás
Pannon RTV
A belgrádiak ezzel a győzelmükkel közelebb kerültek ahhoz, hogy sorrendben ötödször is megnyerjék a bajnokságot.

Tavaly december óta először szenvedett vereséget hazai a TSC férfi labdarúgócsapata. A topolyai együttes akkor és most is a címvédő Crvena zvezdától kapott ki. Ezúttal az eredmény 4:0 volt a fővárosi együttes javára.

Pannon RTV

A Crvena zvezdanak minden mérkőzésen csak a győzelem számít, mivel nagy harcot vív a bajnoki címért a Partizan együttesével. A vendégek nagy lendülettel kezdtek, letámadták a hazaiakat, aminek az eredménye már a 16. percben meglett meg, amikor Ivanić megtörte meg a TSC védelmét.

A második találatra a második játékrész 20. percéig kellett várni. Kiugratást követően ismét a járeki játékos talált be Filipović kapus hálójába. Mindössze három perccel később a mérkőzés legszebb mozdulata következett, ezúttal is Ivanić volt a főszereplő, aki a nagyszerű a lövéssel megszerezte mesterhármasát a topolyai mérkőzésen.

Pannon RTV

A pontot a találkozóra Ben tette fel a 72. percben, amikor a Filipovićról kipattant labdát a hálóba helyezte és beállította a végeredményt. Bocskay Bertalan, játékos, TSC: „Én is úgy gondolom, hogy jobban játszottak, aki kilátogatott vagy a TV-n keresztül nézte ugyanez lehet a véleménye. Nem tudtuk azt nyújtani amit szerettünk volna és amit elterveztünk. Szerintem egyértelműen nem így készültünk a mai napra. Ez egy simának mondható 4:0 volt.”

A rájátszás harmadik fordulójában a TSC a jövő szerdán a Partizan vendége lesz, míg a Crvena zvezda a Čukarički csapatát látja vendégül.

Crvena zvezda
meccs
TSC

Most

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.