Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

7:0-ra kapott ki a Spartacus a Bayerntől

2018-09-12
22:43
Forrás
Pannon RTV
7:0-ás kiütéses győzelmet aratott a német Bayern München együttese a szabadkai Spartacus felett a női Bajnokok Ligája legjobb 16 közé jutásért folytatott párharcának első mérkőzésén.

A szabadkai Bácska pályáján megrendezett mérkőzést a vendég németek teljes erőbedobással kezdték, így már az első félidő közepén 3:0 volt az eredmény. A folytatásban sem változott a játék képe, a Bayern München futószalagon dolgozta ki a helyzeteket, és a mérkőzés végéig további négy gólt lőttek, így a két hét múlva esedékes németországi visszavágó már csak formalitás lesz. A szabadkai Spartacus kezdőcsapatában ezúttal is helyet kapott a magyarkanizsai születésű Vajda Orsolya.

Spartacus
Bayern München
labdarúgás

Most

17:55, Frissítve: 20:10

Tökfesztivált tartottak Temerinben

A rendezvény az évek alatt nemzetközivé nőtte ki magát, így idén is itt hirdették ki legszebb konyhakertek magyarországi program vajdasági díjazottjait.
16:18

3 millió euró gyógykezelésre

Több mint hárommillió eurót különített el költségvetéséből Szerbia az idei év első félévében gyerekek és felnőttek gyógykezelésére - közölte a szerb kormány.

Népszerű

Xherdan Shaqiri

A FIFA eljárást indított Shaqiri és Xhaka ellen

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség eljárást indított a két albán származású svájci játékos ellen, mert kezükkel kétfejű sast formázva ünnepelték a gólokat a Szerbia ellen játszott meccsen.
Lázár Bence

Meghalt Lázár Bence

Ma este fél 8-tól, a budapesti Szusza Ferenc Stadion előtt gyertyagyújtással emlékeznek az elhunytra.