Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

7:0-ra kapott ki a Spartacus a Bayerntől

2018-09-12
22:43
Forrás
Pannon RTV
7:0-ás kiütéses győzelmet aratott a német Bayern München együttese a szabadkai Spartacus felett a női Bajnokok Ligája legjobb 16 közé jutásért folytatott párharcának első mérkőzésén.

A szabadkai Bácska pályáján megrendezett mérkőzést a vendég németek teljes erőbedobással kezdték, így már az első félidő közepén 3:0 volt az eredmény. A folytatásban sem változott a játék képe, a Bayern München futószalagon dolgozta ki a helyzeteket, és a mérkőzés végéig további négy gólt lőttek, így a két hét múlva esedékes németországi visszavágó már csak formalitás lesz. A szabadkai Spartacus kezdőcsapatában ezúttal is helyet kapott a magyarkanizsai születésű Vajda Orsolya.

Spartacus
Bayern München
labdarúgás

Most

11:08

Babosék már a döntőben

Babos Tímea és partnere, Kristina Mladenović győzött a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros versenyének elődöntőjében.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.