Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

7:0-ra kapott ki a Spartacus a Bayerntől

2018-09-12
22:43
Forrás
Pannon RTV
7:0-ás kiütéses győzelmet aratott a német Bayern München együttese a szabadkai Spartacus felett a női Bajnokok Ligája legjobb 16 közé jutásért folytatott párharcának első mérkőzésén.

A szabadkai Bácska pályáján megrendezett mérkőzést a vendég németek teljes erőbedobással kezdték, így már az első félidő közepén 3:0 volt az eredmény. A folytatásban sem változott a játék képe, a Bayern München futószalagon dolgozta ki a helyzeteket, és a mérkőzés végéig további négy gólt lőttek, így a két hét múlva esedékes németországi visszavágó már csak formalitás lesz. A szabadkai Spartacus kezdőcsapatában ezúttal is helyet kapott a magyarkanizsai születésű Vajda Orsolya.

Spartacus
Bayern München
labdarúgás

Most

09:14, Frissítve: 10:23

A cél a 2020-as tokiói olimpia

Nemes Máté és Nemes Viktor kiváló birkózók voltak a zentai BeeHome Közösségi Ház Példakép(p) című rendezvénysorozatának vendégei. Meséltek sikerekről, élményekről és a jövőbeli tervekről.

Népszerű

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Traktorbaleset Felsőhegyen

Halálos kimenetelű traktorbaleset történt szerdán Felsőhegyen a Kossuth Lajos utcában. A Magyar Szó értesülései szerint V. J. a kertben dolgozott, amikor faszedés közben szerencsétlenül járt.

Tartós lehűlés jön

A hét eleji napos idő után a hét második felében végre megérkezhet a késő őszies, hideg idő vidékünkre.