Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

7:0-ra kapott ki a Spartacus a Bayerntől

2018-09-12
22:43
Forrás
Pannon RTV
7:0-ás kiütéses győzelmet aratott a német Bayern München együttese a szabadkai Spartacus felett a női Bajnokok Ligája legjobb 16 közé jutásért folytatott párharcának első mérkőzésén.

A szabadkai Bácska pályáján megrendezett mérkőzést a vendég németek teljes erőbedobással kezdték, így már az első félidő közepén 3:0 volt az eredmény. A folytatásban sem változott a játék képe, a Bayern München futószalagon dolgozta ki a helyzeteket, és a mérkőzés végéig további négy gólt lőttek, így a két hét múlva esedékes németországi visszavágó már csak formalitás lesz. A szabadkai Spartacus kezdőcsapatában ezúttal is helyet kapott a magyarkanizsai születésű Vajda Orsolya.

Spartacus
Bayern München
labdarúgás

Most

11:54, Frissítve: 12:00

Stabilizálták a Notre-Dame szerkezetét

Az építészek és az építőmunkások stabilizálták a párizsi Notre-Dame székesegyház tűzvészben meggyengült struktúráját, a tűzoltók pedig péntek éjjel megkezdték a levonulást a katasztrófa helyszínéről.
10:43, Frissítve: 11:27

Eltűnnek a vizes élőhelyek

Továbbra is nagy gondot okoz a szárazság, nemcsak a mezőgazdaságban, hanem a vizes élőhelyek, az állóvizek megmaradását is veszélyezteti.
21:52, Frissítve: 22:37

A Szerbia Jövője kampány Belgrádban

Szerbia nem megosztott ország, tisztességes emberek lakják, akik dolgoznak és fejlődést szeretnének - hangzott el a Szerbia Jövője kampánysorozat központi nagygyűlésén, Belgrádban.

Népszerű

Holttestet találtak a Tiszában

Megtalálták annak a 62 éves férfinek a holtestét a Tiszában Adorjánnál, aki március 24-én tűnt el Törökkanizsán.