Ugrás a tartalomra

9:0-ra verte a Spartacus a Kanizsát

2018.04.26
11:38
2018.04.26
20:29
Forrás
Pannon RTV
Szerdán a magyarkanizsai labdarúgó pályán mérkőzött meg egymással a szabadkai Spartacus Női Labdarúgó Klub és a magyarkanizsai Kanizsa Női Labdarúgó Klub a Szerb Női Labdarúgó Kupa negyeddöntőjében.

A Szerb Női Labdarúgó Kupa negyeddöntőjében mérkőzött meg egymással a szabadkai és a magyarkanizsai csapat. Sóti Réka szerint fel voltak készülve a magyarkanizsai lányok a vereségre.

Sóti Réka, labdarúgó, Kanizsa Női Labdarúgó Klub, Magyarkanizsa: „Igazából nagyon nehéz dolgunk volt, de fel voltunk rá készülve, hogy ez lesz a helyzet, viszont próbáltunk olyan feladatokat és gyakorlatokat végezni edzésen, amik majd ebben segítenek nekünk.”

Vajda Orsolyát 5 éve igazolta le a szabadkai Spartacus Női Labdarúgó Klub, előtte ő is a magyarkanizsai lányokkal játszott, így igen különlegesnek érezte a mérkőzést

Vajda Orsolya, labdarúgó, Spartacus Női Labdarúgó Klub, Szabadka: „Úgy gondolom, hogy a csapat elég jól teljesített, ami a pályán is látható volt, és ugyebár az eredmény is tükrözi. Számomra ez a mérkőzés igencsak különleges volt, hiszen régebben ugye a Kanizsa tagja voltam, és egyrészt már nagyon rég játszottam, úgymond hazai közönség előtt.”

A meccsen a szabadkaiak bizonyultak jobbnak, mivel 9:0-ás győzelmet arattak a magyarkanizsai lányok felett.

Vajda Fangyó, edző, Kanizsa Női Labdarúgó Klub, Magyarkanizsa: „A lányok megtettek mindent, ugye az ellenfelünk a legjobb nyolc között a kupában, a Spartacus együttese volt, amely kimagasló eredményeket ér el már évek óta az országban, tehát országos bajnokok, Bajnokok Ligája résztvevők. Tulajdonképpen számítottunk a vereségre, és azt kell, hogy mondjam, hogy ez a 9:0-ás vendéggyőzelem talán nem is tükrözi hűen az erőnlétet a pályán, tehát a Spartacus ennél sokkal jobb.”

A szabadkai Spartacus Női Labdarúgó Klub jelenleg a szerb női első osztály dobogójának csúcsán tanyázik.

Magyarkanizsa
Kanizsa labdarúgó klub
spartacus női labdarúgócsapat

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.