Ugrás a tartalomra
Wikimedia/Magyar Bálint

A 95 éve született Puskás Ferenc világhírű labdarúgó

2022.04.01
14:01
Forrás
MTI
Az Aranycsapat kapitányának emlékére Lomnici Zoltán, az Aranycsapat Testület elnöke a Szent István Bazilikában tartott beszédében kiemelte, Puskás Ferenc egész élete példa arra, hogy a hazaszeretet, a szorgalom és a zsenialitás együtt mire képes.

Puskás Ferenc az Aranycsapat kapitányaként a magyar labdarúgás legnagyobb eredményeinek, olimpiai bajnoki címnek, világbajnoki ezüstnek és Európa Kupa-győzelemnek a főszereplője volt. Kispesten és a Real Madriddal is óriási sikereket ért el. A megemlékezés végén a világhírű labdarúgó sírjánál koszorút helyezett el Lomnici Zoltán, Sárfalvi Péter, a magyar Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős helyettes államtitkára, valamint ifjabb Buzánszky Jenő.

A kiemelt kép a Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 3.0 Unported licenc alapján használható fel.

Puskás Ferenc

Most

09:00

Kezdődik az egyezkedés a minimálbérről

Augusztus 15-től szeptember 15-ig van idejük megbeszélni a minimálbér emelésének mértékét a szakszervezeteknek és a munkáltatóknak. Ha addig nem születik döntés, a kormány fogja azt meghatározni.
07:10, Frissítve: 10:03

Összmagyar Egyetemista Tábor 2022

Háromszáz magyar egyetemista érkezik a Kárpát-medencéből és a nagyvilág diaszpóraközösségeiből a Rákóczi Szövetség egyetemistatáborába, Magyarországra. A Sátoraljaújhelyen megrendezésre kerülő táborban vajdasági diákok is képviseltetik magukat.

Népszerű