Ugrás a tartalomra

Abramovics eladja a Chelsea-t

2022.03.03
08:46
2022.03.03
13:17
Forrás
Nemzeti Sport
Eladja a labdarúgó Bajnokok Ligája címvédő Chelsea-t Roman Abramovics, aki a hírt a londoni klub hivatalos honlapján tette közzé.

Az orosz milliárdos úgy indokolt, hogy a klub érdekeit szem előtt tartva hozta meg döntését. „Eladom a klubot, mivel úgy gondolom, hogy a jelenlegi helyzetben ez szolgálja legjobban a klub, a szurkolók, az alkalmazottak, valamint a klub szponzorainak és partnereinek érdekeit” - fogalmaz Abramovics.

Az 55 éves tulajdonos azt is közölte, hogy a klub eladásából származó teljes nettó bevételt az ukrajnai háború valamennyi áldozatának javára ajánlják fel. A Chelsea-t Abramovics 2003-ban vásárolta meg. A londoni kékek azóta kétszer nyertek Bajnokok Ligáját, többször voltak angol bajnokok, illetve kupagyőztesek, továbbá a klubvilágbajnoki címet és az Európa-liga-serleget is elhódították.

Chelsea
Roman Abramovics

Most

11:07, Frissítve: 11:16

Semmelweis filmbemutató Palicson

A VMSZ és a Vándormozi most a Semmelweis-filmet hozza Palicsra - közölte közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint. A vajdasági díszbemutatót május 8-án tartják a Palicsi Vigadóban 19:30-tól.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.