Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic

Adria Tour jótékonysági tenisztorna

2020-05-26
16:52
Forrás
Pannon RTV
Június 13-án kezdetét veszi a három hétig tartó meghívásos Adria Tour nevet viselő több tornából álló tenisztornák sorozata Belgrádban.

A jótékony szervezetek számára felajánlott találkozókon többek között a szerb világelső Novak Đoković, az osztrák Dominic Thiemmel, a bolgár Grigor Dimitrov és a német Alexander Zverev is pályára lépnek.

Novak Đoković, teniszező, Szerbia: „Abszolút minden bevétel a támogatói szerződésekből, a televíziós jogokból, a nemzetközi és belföldi forrásokból is humanitárius szervezetekhez kerül. Az alapítványom egyike lesz azoknak a vezető szervezeteknek, amelyek lefedik az Adria Tourt és a világsztárokat, akik ide érkeznek. A teniszezőknek lehetőségük lesz választani néhány humanitárius szervezetet, akár itt is, de bárhol a világon, ez teljesen az ő döntésük. Mindannyian ingyen jönnek ide, mert a tenisz világában garancia van arra, hogy részt vesznek rajta a kapcsolataim miatt, és az egész esemény humanitárius jellege miatt.”

Adria Tour
Novak Đoković
tenisztorna
teniszbajnokság

Most

14:23, Frissítve: 19:51

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.

Népszerű

Koronavírus-helyzet Szabadkán

A koronavírus-járvány kihirdetésének kezdete óta a mai napig Szabadkán összesen 86 személynél igazolt a fertőzés, azaz 4 új esetet regisztráltak Szabadkán - közölte a válságkezelő városi törzskar.