Ugrás a tartalomra

Ajándékcsomagot kaptak a topolyai TSC gyerek focistái

2018.08.17
19:22
2024.03.19
08:41
Forrás
Pannon RTV
Az ajándékokat Juhász István, Ausztráliában élő, vajdasági származású fiatalember hozta, aki külföldről is követi és szereti a topolyai focit.

Lelkesen edzenek a TSC kis focistái. A nyolc-tíz éves korosztály hetente négy alkalommal dolgozik azon, hogy sikereket tudjanak elérni. Lackó Máté, játékos, TSC: „Nyolc éves vagyok és olyan három és fél éve járok edzésre, focira, az edzések nagyon jók, néha kicsit rosszak is, de a legtöbb az nagyon jó és én kapus vagyok.”

Drašković Daniel, játékos, TSC: „Már ötször is nyertünk kupát és úgy gondolom, hogy amiket csinálunk az edzésen, azok nagyon fontosak lehetnek a meccsen, mint a dupla passzok és ilyesmi, és ebből, amit tanulunk edzésen, abból taktikákat tudunk összeállítani.”

Juhász István, Ausztráliában élő vajdasági származású fiatalember és családja látogatta meg a pénteki edzést. Külföldről is követi a hazai focit, és úgy döntött, megajándékozza a klub kis tehetségeit. Juhász István, Sydney, Ausztrália: „Jánost már huszonéve ismerem, gyakran szoktunk beszélgetni, és nekem volt labdarúgó felszerelés, amit a gyerekek már nem használnak, és úgy döntöttem, hogy odaajándékozzuk a TSC-nek.”

A mezeknek, futballcipőknek nagy hasznát veszik majd, hiszen a gyerekek gyorsan kinövik a felszerelést. Az anyagiakon túl eszmei értéke is van az ajándéknak - mondja Zsemberi János, a TSC elnöke: „Nagyon örülünk, hogy egy barátunk, aki ráadásul nem is topolyai születésű, hanem kúlai, a felesége zentai születésű, a TSC-t követi, a TSC Klub gyerekeinek hozza ezt az ajándékot és minket szeret és bátorít onnan is, és a mi mérkőzéseinkre jön el, mikor itthon van, úgyhogy ez jó érzéssel tölt el bennünket.”

A klub vezetősége a kedves gesztus viszonzásául egy TSC mezt ajándékozott Juhász Istvánnak.

Topolya
TSC
foci
gyerek
csapat
labdarúgó

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.