Ugrás a tartalomra

Aláírt az al-Nasszrhoz Cristiano Ronaldo

2022.12.31
09:55
2022.12.31
10:01
Forrás
Pannon RTV
Leszerződtette az ötszörös aranylabdás portugál klasszist, Cristiano Ronaldót a szaúd-arábiai al-Nasszr.

Az elmúlt egy hónapban számtalan találgatás látott napvilágot következő állomáshelyével kapcsolatban, elsősorban a szaúdi al-Nasszr, illetve korábbi nevelőklubja, a Sporting volt ezek középpontjában.

Ronaldo novemberben adott komoly visszhangot kiváltó interjút, amelynek következtében akkori klubja, a Manchester United felbontotta a szerződését.

Végül előbbi lett a befutó, médiaértesülések szerint évi 200 millió eurós szerződést kapott új csapatától az ötszörös aranylabdás.

Cristiano Ronaldo a Sporting Lisboában tűnt fel, majd a Manchester Unitedben vált sztárrá. Később a Real Madridban, a Juventusban is szerepelt, mielőtt visszatért az angol csapathoz. Klubjaival ötször hódította el a Bajnokok Ligáját, a válogatottban szerzett 118 gólja pedig világrekord.

Cristiano Ronaldo
al-Nasszr
labdarúgás
foci

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.