Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Mark Baker

Andy Murray visszavonul

2019-01-11
09:05
Forrás
Nemzetisport.hu
Andy Murray, a britek kétszeres olimpiai és háromszoros Grand Slam-győztes teniszezője könnyek között jelentette be, hogy legkésőbb a wimbledoni torna után visszavonul.

Az is lehetséges, hogy a néhány nap múlva kezdődő Australian Open lesz az utolsó versenye. A skót teniszező elmondta, húsz hónapja küszködik az óriási fájdalmakkal, sok mindent megpróbált, hogy javuljon az állapota és gyógyuljon a csípője, de semmi sem segített eleget. Határozottan jobban vagyok, mint hat hónapja, de továbbra is nagy a fájdalom. Még mindig megy, hogy egy bizonyos szinten játsszak, de ez már egyáltalán nem az a minőség, mint amire régen képes voltam. - részletezte visszavonulásának okát Murray. 

Andy Murray
tenissz
visszavonulás

Most

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.