Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Mark Baker

Andy Murray visszavonul

2019-01-11
09:05
Forrás
Nemzetisport.hu
Andy Murray, a britek kétszeres olimpiai és háromszoros Grand Slam-győztes teniszezője könnyek között jelentette be, hogy legkésőbb a wimbledoni torna után visszavonul.

Az is lehetséges, hogy a néhány nap múlva kezdődő Australian Open lesz az utolsó versenye. A skót teniszező elmondta, húsz hónapja küszködik az óriási fájdalmakkal, sok mindent megpróbált, hogy javuljon az állapota és gyógyuljon a csípője, de semmi sem segített eleget. Határozottan jobban vagyok, mint hat hónapja, de továbbra is nagy a fájdalom. Még mindig megy, hogy egy bizonyos szinten játsszak, de ez már egyáltalán nem az a minőség, mint amire régen képes voltam. - részletezte visszavonulásának okát Murray. 

Andy Murray
tenissz
visszavonulás

Most

21:05

Civil Akadémia először a határon túl

Első alkalommal rendeztek meg határon túli városban Civil Akadémiát. A Civil Összefogás Fórum és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány szabadkai előadására a belépés ingyenes volt.
15:28, Frissítve: 20:02

Hadivásár Belgrádban

Megkezdődött a Partner 2019. elnevezésű, fegyvereket és katonai felszereléseket felvonultató nemzetközi vásár Belgrádban.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.