Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Mark Baker

Andy Murray visszavonul

2019-01-11
09:05
Forrás
Nemzetisport.hu
Andy Murray, a britek kétszeres olimpiai és háromszoros Grand Slam-győztes teniszezője könnyek között jelentette be, hogy legkésőbb a wimbledoni torna után visszavonul.

Az is lehetséges, hogy a néhány nap múlva kezdődő Australian Open lesz az utolsó versenye. A skót teniszező elmondta, húsz hónapja küszködik az óriási fájdalmakkal, sok mindent megpróbált, hogy javuljon az állapota és gyógyuljon a csípője, de semmi sem segített eleget. Határozottan jobban vagyok, mint hat hónapja, de továbbra is nagy a fájdalom. Még mindig megy, hogy egy bizonyos szinten játsszak, de ez már egyáltalán nem az a minőség, mint amire régen képes voltam. - részletezte visszavonulásának okát Murray. 

Andy Murray
tenissz
visszavonulás

Most

17:24, Frissítve: 17:34

Jó termést remélnek a szőlészek

A legtöbb észak-bácskai szőlősben alszanak még a tőkék. Ez a csapadékmenetes, a szőlőtőkékre még hűvös idő a legjobb metszésre. Eddig a legtöbb helyen a betakart tőkék bontása történt meg.

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.
Mentőautó

Holtan találtak egy 15 éves fiút Topolyán

A topolyai Bartók Béla utca egyik házában ma a reggel holtan találták a 15 éves O. A. -t. A kiskorú holttestét állítólag barátjának a dédanyja találta meg az ágyban.