Ugrás a tartalomra

Angol döntő lesz a Bajnokok Ligájában

2019.05.08
23:19
2019.05.08
23:33
Forrás
Pannon RTV
Fordulatos mérkőzést játszott Amszterdamban az Ajax és a Tottenham Hotspur a Labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján. Az angolok 3:2-es győzelemmel jutottak a döntőbe.

A holland csapat már az ötödik percben megszerezte a vezetést de Ligt révén. A 35 percben Ziyech kettőre növelte az Ajax előnyét.

A szünet után a Tottenham edzője behozta Llorentet, aki magabiztosságot hozott az angol csapat támadójátékában.

 A Tottenham a második félidő elején átvette a játék irányítását és Lucas Moura 55. és 59. percben szerzet találataival egyenlített. Ezt követően mindkét csapat előtt adódtak helyzetek. Amikor már úgy tűnt, hogy az első mérkőzést 1:0-ra megnyerő Ajax jut a döntőbe, jött a meglepetés. Lucas Moura a 96. percben megszerezte harmadik találatát, amellyel bejuttatta csapatát a Labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjébe, amelyet június elsején rendeznek Madridban.

Bajnokok Ligája

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.