Ugrás a tartalomra

Angol házi döntő lesz az Európa-ligában is

2019.05.10
07:42
Forrás
Pannon RTV
Május 29-én Bakuban két londoni csapat az Arsenal és Chelsea méri össze tudását az UEFA Európa-liga döntőjében.

Az Arsenal kettős győzelemmel jutott döntőbe az Európa-ligában, miután az elődöntő csütörtöki visszavágóján 4-2-re nyert Valenciában.

A másik elődöntő sokkal nagyobb izgalmakat hozott. A Chelsea és az Eintracht Frankfurt mindkét összecsapása 1:1-es döntetlennel végződött. Így 180 perc után sem dőlt el, hogy ki lesz az Arsenal ellenfele a döntőben. A hosszabbítás első felvonásában a vendégek két óriási gólhelyzete maradt kihasználatlanul, a másodikban viszont a Chelsea irányított, de hiába került a labda a hajrában a frankfurti kapuba, kapustámadás miatt nem ítélt gólt a játékvezető. Következett a tizenegyespárbaj. Két kör után 2-1-re még a németek vezettek, de negyedik és ötödik játékosuk lövését is védte Kepa, így a tizediknek érkező Eden Hazard sikeres rúgása továbbjutást ért a Chelsea-nek. Így a Bajnokok Ligája után, az UEFA Európa-ligában is angol házi döntőt rendeznek. A Május 29-ei Bakui fináléban az Arsenal és Chelsea csapata méri össze tudását.

UEFA Európa-liga

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.