Ugrás a tartalomra

Aratott a TSC a Jagodina csapata ellen

2018.03.11
17:42
2024.03.19
08:39
Forrás
Pannon RTV
3:0-ra nyert a TSC a Jagodina csapata ellen a szerb első liga mai, szezonkezdő mérkőzésén. A TSC következő mérkőzését Pirotban játssza.

Támadó játékkal kezdtek a kék-fehérek hazai pályán, több helyzetet is kialakítottak az első félidőben. A 28. percben Sinkovics Dávid passzát Nebojša Skopljak váltotta gólra, így az első félidőben 1:0-ra vezettek a hazaiak. A második játékrészben, az 55. percben Vladimir Siladji is betalált, növelve ezzel a topolyaiak előnyét. A mérkőzés végére a TSC egy újabb góllal tett pontot. Egy szabálytalanság után Ognjan Damnjanović büntetőből volt eredményes a 70. percben. A TSC következő mérkőzését Pirotban játssza.

labdarúgó
Topolya
TSC
Jagodina

Most

15:17, Frissítve: 15:23

Stevan Bakić húsvéti köszöntője

Szabadka Város Önkormányzata és a saját nevemben kellemes húsvéti ünnepeket kívánok, e legnagyobb keresztény ünnepet a Gergely-naptár szerint ünneplő minden polgártársamnak - írja köszöntőjében Szabadka polgármestere.
13:59, Frissítve: 14:26

Az amerikai nagykövettel tárgyalt dr. Pásztor Bálint

A vajdasági magyarság helyzetéről és lehetőségeiről is szó esett Dr. Pásztor Bálint, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke és Christopher Hill, az Amerikai Egyesült Államok belgrádi nagykövete közös megbeszélésén, Szabadkán.

Népszerű