Ugrás a tartalomra

Argentína és Lengyelország megy tovább

2022.11.30
21:36
2022.11.30
22:17
Forrás
Pannon RTV
Argentína és Lengyelország a két továbbjutó a labdarúgó vb C csoportjában. Az argentinok 2–0-ra győzték le a lengyeleket, míg Mexikó 2–1-re nyert Szaúd-Arábia ellen.

A csoport második helyének kérdése az utolsó pillanatokig nyitott volt, mivel Lengyelország és Mexikó azonos pontszámmal és gólaránnyal állt a második, illetve harmadik helyen. Mindössze a sárgalapok száma billentette a mérleg nyelvét a lengyelek javára.

Sorsukról végül egy szaúdi gól döntött. Mexikó ugyanis a mérkőzés végén már mindent egy lapra feltéve támadott, az arab csapat azonban ezt kihasználta, és a fellazuló védelem mellett berúgta a becsületgólt, melynek leginkább Lewandowski csapata örülhetett.

A nyolcaddöntőben a csoportelső argentinok Ausztráliával csapnak össze, míg a lengyelek a franciák ellen lépnek pályára.

labdarúgó világbajnokság
foci-vb
Katar 2022
Lengyelország
Argentína
Szaúd-Arábia
Mexikó

Most

19:19

A húsvét lényegéről gyerekeknek, játékosan

Húsvéti játékos foglalkozás tartottak a szabadkai Zorka Helyi Közösségben. A 2 és 10 év közötti zorkai gyerekek számára meglepetéssel is kedveskedtek. A húsvéti programot évről évre a VMSZ zorkai helyi szervezete hívja életre.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.