Ugrás a tartalomra
TSC

Árok Ferenc lett a TSC tiszteletbeli elnöke

2019.05.23
20:41
Forrás
Közlemény
Tiszteletbeli elnökké választotta Árok Ferencet a TSC a klub közgyűlésén.

Zsemberi János, a klub elnöke kiemelte, Árok Ferenc nagyban hozzájárul a TSC és általában véve a labdarúgás fejlődéséhez Vajdaságban. Árok Ferenc megköszönte a megtiszteltetést, és elmondta, hogy továbbra is mindent megtesz a klub előrejutásáért. Árok Ferenc Magyarkanizsán született 1932-ben, tornatanári diplomát szerzett Belgrádban, Újvidéken volt edző, majd Ausztráliában dolgozott, most Újvidéken él.

TSC
Árok Ferenc

Most

08:20

Koszovó kiutasított két orosz diplomatát

Két orosz diplomatát utasított ki pénteken a koszovói elnök, mert állítólag veszélyeztették az ország nemzetbiztonságát és destabilizálni akarták a régiót - közölte a Koha Ditore című pristinai napilap az internetes oldalán.
07:40, Frissítve: 07:46

Véget ért az amatőr színjátszók találkozója

Véget ért Szajánban a Vajdasági Magyar Amatőr Színjátszók 25. Találkozója, amely a magyar Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága és a Magyar Nemzeti Tanács nemzeti jelentőségű rendezvénye.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.