Ugrás a tartalomra
MTI/Illyés Tibor

Asztalitenisz-vb: Magyar-szerb összecsapás a főtáblán

2019-04-22
14:25
Forrás
MTI, Index
11 selejtező mérkőzést nyertek meg a magyar játékosok, a Budapesten megrendezett asztalitenisz-világbajnokság vasárnapi nyitónapján.

A magyar Majoros Bence, Bálint Bernadett duó feljutott a vegyes párosok főtáblájára. A 64-es tábla első fordulójának sorsolásán kiderült, hogy Majorosék a 25. helyen kiemelt Aleksandar Karakašević, Izabela Lupulesku párossal csapnak össze ma este. A második versenynapon befejeződnek a selejtezők, a három páros számban pedig elkezdődnek a főtáblás küzdelmek. Az asztalitenisz-világbajnokság jövő vasárnapig tart.

asztalitenisz
Budapest

Most

20:20, Frissítve: 20:26

Magyarul csak a Semmi lesz Óbecsén

Elkezdődött a 62. Májusi Játékok, a gyermek- és ifjúsági színjátszók nemzetközi fesztiválja Óbecsén. A Fabula Rasa Színjátszó Grund Semmi című ifjúsági előadása kedden 18:15-kor lesz műsoron.
19:10, Frissítve: 20:29

A Tisza vízállása 374 centiméter Zentánál

Ez a szint teljesen átlagosnak mondható ebben az időszakban, áradástól nem kell tartani - mondják az illetékesek. A víz szintje 15-20 centimétert emelkedhet az elkövetkező napokban az esőzések miatt.
17:23

A méhek világnapja

Az Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Világszervezet arra figyelmeztet, hogy a beporzók számának és sokféleségének csökkenése katasztrofális következményekkel járhat táplálkozásunkra nézve.

Népszerű