Ugrás a tartalomra

Asztalitenisz: Vendéggyőzelem Temerinben

2021.05.11
19:08
2021.05.11
19:46
Forrás
Pannon RTV
A hazaiak az újvidékiekkel mérték össze tudásukat.

Hatalmas küzdelem, hétjátszmás mérkőzés és vendéggyőzelem – röviden így lehetne leírni a Temerin és a Radnički összecsapását a hazai férfi asztalitenisz Szuperliga utolsó előtti fordulójában. Az újvidéki együttes a 4:3-as sikerrel megszerezte idei 10-ik győzelmét.

A találkozó előtt is számítani lehetett a nagy küzdelemre, amit a játékosok igazoltak is az asztalnál. A vezetést a hazai együttes szerezte miután Bakić legyőzte a fiatal Jockovot. A második egyesben Crepulja Brnović feletti sikerével a Radnički egyenlített, majd következett az első ötjátszmás párharc, amelyben Katić 2:0-ra vezetett Pető ellen, a hazaiak kiválósága azonban fordított és csapata újra előnybe került. Ezt követően Bakić és Crepulja feszült egymásnak, ez a találkozó is sok izgalmat hozott, azonban Crepulja nem engedte meg a meglepetést és a Radnički ismét kiegyenlített. Az újabb vezetést a Temerinnek Pető Jockov feletti diadala hozta meg, majd az utolsó egyesben Katić hatalmas küzdelmet követően megszerezte az újvidékiek harmadik pontját, így a győztesről a párosok küzdelme döntött. Itt a Katić-Crepulja kettős makszimális eredménnyel múlta felül a Pető-Bakić párost és a Radnički elkönyvelte 10-dik sikerét ebben az idényben.

Ivor Katić: „Nem mondhatom, hogy nem számítottunk ilyen végre, mivel Pető Zoltán egy jó klasszis játékos. Ő hozta a saját két mérkőzését, a mi serdülő gyerkőcünk sajnos egy mérkőzést elveszített, így párost kellett játszani, ahol úgy bizonyult, hogy mégis jobb páros vagyunk náluk.”

A Temerin 20 fordulót követően is marad a hat győzelemnél. Pető Zoltán: „Vezettünk 1:0-ra, 2:1-re, 3:2-re és végül párosok döntöttek, ahol a Radnički lehet, hogy jobban is játszott, meg szerintem egy kicsit több szerencséjük is volt. Megérdemelten nyertek. Nagyon sajnálom, hogy nekünk nem sikerült nyerni, mert mi is megérdemeltük volna a győzelmet.”

Az utolsó fordulóban a Temerin Nišben vendégszerepel, a Radnički pedig a Partizan ellen zárja az idényt.

asztalitenisz

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.