Ugrás a tartalomra

ATP Róma: Troicki magabiztos győzelme az első fordulóban

2017.05.15
19:47
Viktor Troicki 7:6, 6:2 arányban legyőzte az olasz Stefano Napolitanot, ezzel pedig bejutott a római mestertorna második fordulójába
Viktor Troicki 7:6, 6:2 arányban legyőzte az olasz Stefano Napolitanot, ezzel pedig bejutott a római mestertorna második fordulójába. A szerb győzelméhez két szett is elegendő volt. Troicki a következő fordulóban a Kevin Anderson-Aleksandra Zverev párharc győztesével mérkőzik meg. (Szerbiai RTV, fotó: fonet)
Róma
tenisz
Viktor Troicki

Most

18:38

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
16:48

„Hős anyák" kerestetnek

Az orosz kormány újra bevezette a sztálini „Hős anya" kitüntetést, amely szerint egymillió rubel (átszámolva majdnem kétmillió dinár) értékű jutalom jár azoknak a nőknek, akik legalább tíz gyereket szülnek.
14:48, Frissítve: 15:11

Ünnepel Magyarország - a légiparádé elmarad

Fesztiválhangulat, színpadi és utcai produkciók, kiállítások, látványművészeti előadások, családi és gyermekprogramok várják tizenkét helyszínen Budapesten az érdeklődőket a hétvégén a Szent István-napi állami rendezvénysorozat keretében.

Népszerű