Ugrás a tartalomra

ATP: Támogatjuk a bíróság döntését

2022.01.11
08:29
2022.01.11
08:43
Forrás
Szerbiai RTV
Támogatjuk a bíróság döntését - írja hivatalos közleményében az ATP a Đoković-üggyel kapcsolatban.

A Tenisz Szakemberek Szövetsége azt írja, teljes mértékben tiszteletben tartják azokat az áldozatokat, amelyeket Ausztrália lakossága hozott a koronavírus-járvány megjelenése óta, és tiszteletben tartja az ország szigorú beutazási politikáját. Amikor Melbourne-be utazott, egyértelmű, hogy Novak Đokovic úgy gondolta, hogy megkapta a szükséges orvosi felmentést ahhoz, hogy megfeleljen a beutazási szabályoknak.

A hétfői bírósági tárgyaláshoz vezető eseménysorozat minden fronton káros volt, beleértve a szerb játékos jólétét és az Australian Openre való felkészülést is - áll a közleményben. Az ATP támogatja a bírósági döntést, de közleményében kiemeli, hogy nyomatékosan javasolja az oltakozást az ATP Tour minden játékosa számára.

Az eredeti közlemény ide kattintva érhető el.

Novak Đoković
tenisz
sport
Ausztrália

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.