Ugrás a tartalomra
úsznak
Pannon RTV/Molnár Ádám, Archívum

Augusztus 10-én rajtol a 38. Futó- és úszófesztivál Magyarkanizsán

2019-08-06
13:03
2019-08-06
17:44
Forrás
Pannon RTV
Az eseményt a Tisza-parton és Magyarkanizsa utcáin rendezik meg, így a forgalmi rend is megváltozik aznap a városban.

A helyszínen délelőtt 10-től 13 óráig az úszásra, 17 óráig pedig a futásra nevezhetnek be a résztvevők. A gyermekek 200-570 méteres távon úszhatnak, a felnőttek pedig 3 és 7,5 kilométeres távon tehetik próbára magukat. Az eredmények, díjak a verseny folyamán kerülnek kiosztásra, az abszolút győztesek díjkiosztója a fesztivál végén lesz.

A futófesztivál az óvodások hagyományos 200 méteres futásával indul, majd az iskolások futamával folytatódik, ahol 1400, 2600 és 3500 méteren nevezhetnek be a gyerekek korcsoporttól függően.

Mészáros Kornél, szervező: „18 órakor megpróbáljuk pontosan elindítani a fő távokat. Konkrétan a 10 kilométeres és a félmaratoni, a 21,1 kilométeres távot, valamint a váltó versenyt. A pálya körülbelül 3 órát tart nyitva, 9-kor pályazárás. Ez idő alatt a város központi része a forgalomtól elzárva lesz, tehát felhívjuk a magyarkanizsai lakosok figyelmét és a Magyarkanizsán keresztül közlekedők figyelmét, hogy a forgalmi rend nagyban meg fog változni.”

Futó- és úszófesztivál
Magyarkanizsa

Most

Népszerű

Ausztriában szakad a hó

A meteorológiai Intézet Tirol, Vorarlberg, Salzburg és Nyugat-Steiermark tartományokra kiadta a téli figyelmeztető jelzést.

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant ma reggel egy MiG-21-es típusú vadászgép Mali Zvornik közelében. Mindkét pilóta, Dejan Krsnik és Zvonko Vasiljević meghalt.

Indián tábor Csantavéren

Egy idős, csantavéri házaspár alakította ki az indián tábort, benne minden indián kultúrára jellemző kellékkel.