Ugrás a tartalomra

Australian Open - Barty a női bajnok

2022.01.29
11:49
Forrás
MTI
A hazai közönség előtt szereplő, világelső Ashleigh Barty nyerte meg a női egyes küzdelmeit a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon, mivel a döntőben két szettben legyőzte az amerikai Danielle Collinst.

A 25 éves Barty már megízlelhette a sikert a Roland Garroson és Wimbledonban - és párosban a US Openen is -, Ausztráliában viszont előzőleg 1978-ban diadalmaskodott hazai játékos.

A közönségkedvenc Barty az idén imponáló magabiztossággal menetelt el a fináléig, ugyanis az előző hat meccsén összesen 21 gémet bukott, az adogatását pedig csupán egyszer vesztette el.

A férfi döntőt közép-európai idő szerint holnap 9,30-kor játsszák. Ott Nadal és Medvegyev csapnak össze.

Australian Open
Ashley Barty
bajnok
tenisz

Most

15:11

Megújult a nagyfényi óvoda

A szabadkai Naša Radost Iskoláskor Előtti Intézmény hat óvodájának egy-egy szobája kapott új bútorzatot az UNICEF szerbiai irodája A fellendülés évei programja keretében.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.