Ugrás a tartalomra
Tanjug/Strahinja Aćimović

Az Anadolu Efes megvédte címét a férfi kosárlabda Euroligában

2022.05.22
07:54
Forrás
Pannon RTV
A török csapat a belgrádi döntőben a Real Madrid együttesét győzte le 58-57-re.

A spanyolok jobban kezdték a mérkőzést. Hanga Ádám csapata a félidőben 34-29-re vezetett. A második játékrészben azonban a szerb válogatott, Vasilije Micić vezette törökök átvették az irányítást, és végül minimális előnnyel, megnyerték a mérkőzést.

Tanjug/Strahinja Aćimović

A finálé legeredményesebb játékosa a 23 pontot szerző Vasilije Micić volt, őt választották a négyesdöntő legértékesebb játékosának is.

Szombati győzelmével az Anadolu Efes lett a harmadik csapat, akinek sikerült megvédenie címét a megújult Euroligában. A nemzetközi sorozatban ez eddig csak a Maccabi Tel Aviv és az Olympiakosz Pireusz együttesének sikerült.

Euroliga
kosárlabda

Kapcsolódó tartalmak

Most

11:50

Csaknem 40 fokkal köszönt be a július

36-37 Celsius fokos meleggel köszöntött be a július. Jó hír viszont, hogy már csak pár napig kell kibírni a kánikulát, a jövő hét elején enyhe lehűlés érkezik térségünkbe. Nem szakad meg azonban a strandolós idő.
10:48, Frissítve: 10:55

Könnyítik a vasúti teherforgalmat

Elfogadta a szerb parlament Külügyi Bizottsága a szerb és a magyar kormány közötti közúti, vasúti és vízi forgalom határellenőrzéséről szóló megállapodás módosításait - írja közösségi oldalán Kovács Elvira.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.