Ugrás a tartalomra

Az Atlético teletömte a Real Madrid hálóját

2019.07.27
13:11
2024.03.19
08:47
Forrás
nso.hu
Az Atlético Madrid labdarúgócsapata a Nemzetközi Bajnokok Kupája nevű felkészülési tornán 7:3-ra legyőzte a szintén spanyol Real Madridot.

Nem kellett sokat várni a találkozó első góljára, Diego Costa már a 45. másodpercben megszerezte a vezetést az Atléticónak, hét perccel később a rekordigazolás Joao Félix ünnepelhetett, a 19. percben pedig Ángel Correa módosította az állást 3:0-ra. Diego Costa már a szünetre triplával vonulhatott, a 28. percben, majd a 45. percben is betalált, utóbbinál büntetőt értékesített.

A második játékrész elején gyorsan jött a hatodik is: Joao Félix nagyszerű kiugratása után Diego Costa 15 méterről szépen emelt, majd rohanhatott a negyedik gólját ünnepelni. Az 59. percben megérkezett a mérkőzésbe a királyi gárda is, szöglet után Nacho gyötörte be a labdát a kapuba (1:6). A folytatásban Vitolo is eredményes volt, amivel az Atlético már 7:1-re vezetett, a Real viszont némileg kozmetikázta az eredményt, így 7:3 lett a vége.

A játékvezető a meccsen Carvajalt és Costát is kiállította. További rossz hír a Real Madridnak, hogy az idén nyáron leigazolt szerb csatár Luka Jović megsérült a felkészülési mérkőzésen.

Atletico Madrid
Real Madrid

Most

19:19

A húsvét lényegéről gyerekeknek, játékosan

Húsvéti játékos foglalkozás tartottak a szabadkai Zorka Helyi Közösségben. A 2 és 10 év közötti zorkai gyerekek számára meglepetéssel is kedveskedtek. A húsvéti programot évről évre a VMSZ zorkai helyi szervezete hívja életre.

Népszerű