Ugrás a tartalomra
MTI/Kovács Tamás

Az éremszerzés elmaradt, de jól szerepeltek a magyar úszók

2022.06.22
20:06
2022.06.22
20:14
Forrás
nemzetisport.hu, MTI
Döntőben szerepelt több magyar úszó, medencébe ugrott a női 4×200 m gyorsváltó is.

Az éremszerzés ezúttal elmaradt, de ma is jól szerepeltek a magyar úszók a vizes vb-n. Döntőt úszhatott Kapás Boglárka, Kós Hubert és Németh Nándor is, de medencébe ugrott a női 4×200 m gyorsváltó is. Kapás Boglárka végül hetedik lett 200 méter pillangón, Németh Nándor a hatodik és Kós Hubert pedig hatodik helyen végzett 200 méter vegyesen.

A Pádár Nikolett, Molnár Dóra, Késely Ajna, Kapás Boglárka összetételű 4x200-as magyar gyorsváltó az ötödik helyen végzett a budapesti vizes világbajnokságon. Békési Eszter 16. lett 200 méter mellen.

vizes vb

Most

19:22, Frissítve: 20:12

Ég a fenyőerdő Miskolc közelében, a Bükkben

Már mintegy száz hektárnyi területen ég a fenyőerdő Miskolc külterületén, a Bükkben, Jávorkút közelében - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.