Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Ng Han Guan

Az eső miatt késnek az Australian Open meccsei

2023.01.18
09:20
2023.01.18
11:01
Forrás
MTI
A magyarok meccsei is csúsznak.

A rossz időjárási viszonyok miatt késnek az Australian Open meccsei. Egy napja a hőség és a csapadék miatt állt sokat a játék Melbourne-ben, ezúttal pedig az eső borítja fel a programot, és egyelőre csak a három befedhető stadionban folynak mérkőzések.

A magyarok meccsei is csúsznak, Fucsovics Márton, Bondár Anna, valamint párosban Babos Tímeáék és Udvardy Pannáék sem léptek még pályára a tenisz bajnokságon.

Fucsovics ellenfele a dél-afrikai Lloyd Harris, Bondár Anna Jelena Ostapenkóval csap össze. Párosban, a nőknél Babos Tímea és a francia Kristina Mladenovic az első fordulóban Udvardy Pannával és a spanyol Aliona Bolsovával száll szembe.

Ami a női páros mezőny további magyarjait illeti, Bondár Anna a belga Greet Minnennel az oldalán indul, Gálfi Dalma partnere pedig az amerikai Bernarda Pera lesz.

Az Australian Open női versenyének második fordulójában egyébként Bondár Anna a lett Jelena Ostapenko ellen lépett pályára, aki 2017-ben Roland Garrost nyert, a világranglistán a 17. helyen áll. A 25 éves magyar lány hatalmasat küzdött, végül döntő szettben kapott ki magasabban jegyzett ellenfelével szemben. A 2 óra 34 perces összecsapás eredmény 7:6, 5:7, 6:0 lett.

Australian Open
meccs
késes
eső

Most

13:46

Akaratlanul is elgázoljuk őket

Világszerte 150 állatpopulációt vizsgáltak a kutatók, melyeknél a halálozási okok közel egyharmadát adta a járművekkel való ütközés – ezzel megelőzve a betegségeket, a vadászatot és a ragadozókat is.

Népszerű

Elindult a szerbiai e-Agrar portál

A termelők az online felületen módosíthatják gazdaságuk adatait, megújíthatják az előző évben leadott információkat, de a támogatások igénylésére is itt lesz lehetőség.