Ugrás a tartalomra

Az eső miatt késnek az Australian Open meccsei

2023.01.18
09:20
2023.01.18
11:01
Forrás
MTI
A magyarok meccsei is csúsznak.

A rossz időjárási viszonyok miatt késnek az Australian Open meccsei. Egy napja a hőség és a csapadék miatt állt sokat a játék Melbourne-ben, ezúttal pedig az eső borítja fel a programot, és egyelőre csak a három befedhető stadionban folynak mérkőzések.

A magyarok meccsei is csúsznak, Fucsovics Márton, Bondár Anna, valamint párosban Babos Tímeáék és Udvardy Pannáék sem léptek még pályára a tenisz bajnokságon.

Fucsovics ellenfele a dél-afrikai Lloyd Harris, Bondár Anna Jelena Ostapenkóval csap össze. Párosban, a nőknél Babos Tímea és a francia Kristina Mladenovic az első fordulóban Udvardy Pannával és a spanyol Aliona Bolsovával száll szembe.

Ami a női páros mezőny további magyarjait illeti, Bondár Anna a belga Greet Minnennel az oldalán indul, Gálfi Dalma partnere pedig az amerikai Bernarda Pera lesz.

Az Australian Open női versenyének második fordulójában egyébként Bondár Anna a lett Jelena Ostapenko ellen lépett pályára, aki 2017-ben Roland Garrost nyert, a világranglistán a 17. helyen áll. A 25 éves magyar lány hatalmasat küzdött, végül döntő szettben kapott ki magasabban jegyzett ellenfelével szemben. A 2 óra 34 perces összecsapás eredmény 7:6, 5:7, 6:0 lett.

Australian Open
meccs
késes
eső

Most

21:49

Megszámolják az ürgéket

Országos Ürgelajstromot szervez ismét a magyarországi Vadonlesők Közössége Természetvédelmi Egyesület április 20-27. között.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.