Ugrás a tartalomra

Az Európa-bajnok lányokat fogadták Belgrádban

2017.10.02
21:30
2024.03.19
08:51
Ma este köszöntötték a szurkolók Belgrád központjában a röplabda Európa-bajnokságról aranyéremmel hazatérő szerb hölgyeket.

Ma este köszöntötték a szurkolók Belgrád központjában a röplabda Európa-bajnokságról aranyéremmel hazatérő szerb hölgyeket, akik a fináléban 3:1 arányban verték a holland csapatot. A szerbiai lányok veretlenül zárták az Eb-t. A tornán mindössze két játszmát veszítettek. Az Európa-bajnokság legjobb játékosának a szerb csapat vezéregyéniségét, Tijana Boškovićot választották. A válogatott 2011 után másodszor ült fel Európa trónjára.

A válogatott Bakuból, Isztambult érintve érkezett a fővárosi Nikola Tesla reptérre, ahol már rajongók fogadták a lányokat. A csapat a leszállást követően egyenesen a híres balkon felé vette az irányt, ahol több ezer lelkes szurkoló várakozott, hogy köszöntse az aranyérmeseket.

Zoran Terzić, a válogatott edzője köszöntötte a közönséget. Tijana Malešević és Brankica Mihajlović együtt szóltak az ünneplő közönséghez: „Nehéz leírni ezt az érzést. Régóta erről álmodtunk, köszönjük a támogatást” – mondták.

Belgrád
fogadás
Eb
röplabda

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.