Ugrás a tartalomra

Az európai hírügynökségek Cristiano Ronaldót tartják a legjobbnak

2016.12.26
14:49
Cristiano Ronaldo portugál labdarúgó végzett az élen az európai hírügynökségek - köztük az MTI - 2016 legjobb európai sportolóiról rendezett szavazásán, amelyen Hosszú Katinka harmadik lett
Cristiano Ronaldo portugál labdarúgó végzett az élen az európai hírügynökségek - köztük az MTI - 2016 legjobb európai sportolóiról rendezett szavazásán, amelyen Hosszú Katinka harmadik lett. A lengyel PAP által lebonyolított voksoláson az idén a válogatottal Európa-bajnok, a Real Madriddal pedig Bajnokok Ligája-győztes csatár 24 ponttal előzte meg a második helyen végző brit teniszezőt, a Rióban olimpiai bajnoki címét megvédő és a világranglistán élre ugró Andy Murray-t. A nyári játékokon három arany- és egy ezüstérmet nyerő Hosszú Katinka 68 pontos hátránnyal lett harmadik. A szavazáson 27 hírügynökség vett részt. (MTI)
foci
Hosszú Katinka
Ronaldo

Most

19:19

A húsvét lényegéről gyerekeknek, játékosan

Húsvéti játékos foglalkozás tartottak a szabadkai Zorka Helyi Közösségben. A 2 és 10 év közötti zorkai gyerekek számára meglepetéssel is kedveskedtek. A húsvéti programot évről évre a VMSZ zorkai helyi szervezete hívja életre.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.