Ugrás a tartalomra
Facebook

Az európai porondon a Partizan minimális, a Čukarički pedig komolyabb vereséget szenvedett

2022.08.04
21:52
Forrás
Sportal.blic.rs
Az egyik visszavágón bármi megtörténhet, a másikon viszont meglehetősen kicsi az esély.

A Partizant a ciprusi AEK Larnaca csapata győzte le. A fekete-fehérek idegenben léptek pályára az Európa Liga harmadik selejtezőkörében. A mérkőzésen a belgrádiak szerezték meg a vezetést, viszont a ciprusiaknak sikerült az első félidőben egyenlíteniük, majd a második játékrész derekán fordítottak is. 2:1 lett a végeredmény. A hátrány minimális, a belgrádi visszavágón lefaraghatják azt a fekete-fehérek annak ellenére is, hogy az utóbbi néhány mérkőzésükön nem jegyeztek győzelmet.

A szintén fővárosi Čukarički pedig a holland Twentét fogadta hazai pályán, de ők a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjében. A belgrádiak már az első félidő végén 3 gólos hátránnyal mentek szünetre. A második játékrészben a szerb csapat csökkentett a hátrányából, egy gólt szereztek, így 1:3-as eredménnyel zárult a meccs. A két gólos különbség komoly hátránynak számít az idegenbeli visszavágón.

Partizan
Čukarički
foci

Most

08:13

Mit jelent a Zöld távhő?

A környezetbarát, zöld távfűtés a nemzetközi gyakorlatban egyre elterjedtebb, főként Nyugat-Európában, de a Szerbiával szomszédos országokban is láthatunk már erre megvalósult jó gyakorlatokat.
07:27, Frissítve: 07:33

Bírja a meleget? - ha igen, ma jó napja lesz

Még két napig tarthat a pokoli hőség. Mára a tegnapinál is melegebb időt jósolnak a meteorológusok, a hét legforróbb napjára kell felkészülnünk, 38-39 fokos délutáni csúccsal.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.