Ugrás a tartalomra

Az év legjobb sportolói Óbecse Községben

2019.12.28
10:29
2019.12.28
16:13
Forrás
Pannon RTV
A legtöbb serleget az óbecsei Karate Klub és a bácsföldvári Vojvodina Tekeklub sportolói vihették haza.

Öt korcsoport férfi és női mezőnyében hirdették ki tegnap este az idei év legjobb sportolóit Óbecse községben, de az iskolák, az edzők, a csapatok, a sportszervezetek és a sportmunkások is elismerésben részesültek. A legtöbb serleget az óbecsei Karate Klub és a bácsföldvári Vojvodina Tekeklub sportolói vihették haza, és az est abszolút férfi és női győztese is ebből a két klubból került ki: a község legsikeresebb sportolói 2019-ben Marko Erdeljan ifi korosztályos tekéző, valamint a serdülők mezőnyében versenyző Komáromi Anna Réka karatés lettek.

Komáromi Anna Réka, Karate Klub, Óbecse: „Mindenképpen nagyon sokat jelent ez a díj nekem, a legbüszkébb a spanyolországi Európa-bajnokságra vagyok, sikerült megnyernem. Jövőre meg szeretném védeni ezt a címet. Még nagyon sok munka áll előttem. Úgy gondolom, hogy az idén sikerült nagyon sok mindenen javítani és fejlődni nemcsak nekem, hanem az egész klubnak.”

Óbecse
sportolók
díj

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.