Ugrás a tartalomra

Az év sportolóit díjazták Topolyán (videó)

2017.04.27
14:33
Boros Csongort, a TSC Labdarúgó Klub játékosát a 2016-os év legjobb sportolójának választották a férfi csapatsportok kategóriájában, az egyéni kategóriában Bojan Zorić, a Bajsa Taekwon-do klub tagja kapta az elismerést
Boros Csongort, a TSC Labdarúgó Klub játékosát a 2016-os év legjobb sportolójának választották a férfi csapatsportok kategóriájában, az egyéni kategóriában Bojan Zorić, a Bajsa Taekwon-do klub tagja kapta az elismerést. Az év női sportolójának csapatsport kategóriában Jelena Zorićot, a Topolčanka Kosárlabda Klub játékosát, míg egyéni kategóriában Bojana Zorićot, a Bajsa Taekwon-do klub tagját választották. Az év férficsapata a TSC, az év női csapata pedig a Topolya Asztalitenisz Klub lett. A juniorokat és a legígéretesebb sportolókat is díjazták. topolya ev sportoloi 1 topolya ev sportoloi 2 Kislinder Gábor, Topolya polgármestere köszöntötte 2016 legkiemelkedőbb sportolóit. „A tavalyi év legjobb teljesítményeiről van szó, de ezt így nem lehet leegyszerűsíteni, ez hosszú évek jó teljesítménye, persze sok siker, sok munka, ráadás, mellőzés, és akkor így lehet egy ilyen eredményt elérni, ami aztán évek hosszú során kamatozódik. Természetesen szerencse is kell hozzá, hogy az ember abban a pillanatban ott legyen, ahol jól kell szerepelni. Én azt gondolom, hogy ezek a fiatalok mindent megtettek, hogy ez így legyen, hogy ott, ahol részt vettek, Topolya hírnevét erősítették.”



Topolya

Most

08:08

Ma két csapat bejut a Bajnokok Ligája elődöntőjébe

Két negyeddöntős párharc fejeződik be a labdarúgó Bajnokok Ligájában kedd este, amikor a továbbjutáshoz az FC Barcelonának otthon, az Atlético Madridnak pedig idegenben kellene megőriznie a múlt héten megszerzett egygólos előnyét.

Népszerű