Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Az Inđija csapatát fogadja Zentán a topolyai TSC

2019-08-22
14:58
2019-08-23
08:24
Forrás
Pannon RTV
Az Inđija csapatát fogadja Zentán a topolyai TSC a szuperliga hatodik fordulójában. A mérkőzést vasárnap 20 órától játsszák a városi stadionban.

A zentai stadiont új reflektorokkal szerelték fel, így történelmi pillanat lesz ez a mérkőzés, hiszen este játsszák.

A táblázat második helyén álló TSC-nek 13 pontja van, csak úgy mint a táblavezető Vojvodinának. Az Inđija jelenleg a táblázat hetedik helyén áll 7 ponttal. A TSC jól ismeri az Inđiját a másodosztályból, ez alkalommal is a 3 pont megszerzése a cél - mondta sajtótájékoztatón Szabó Zoltán, a TSC vezetőedzője: „Vasárnap egy jó mérkőzést várok, egy jó csapat ellen, de természetesen bízok a csapatomban és remélem, hogy nyerni fogunk, de nem lesz könnyű biztosan, oda kell a játékosoknak adni 100 százalékot magukból, hogy meg tudjuk ezt a mérkőzést nyerni.”

Zenta
Topolya
TSC
Szabó Zoltán
szuperliga

Most

21:20, Frissítve: 21:39

Sólymos László a Most-Híd új elnöke

Sólymos Lászlót, a Most-Híd korábbi alelnökét választották pártelnöknek a szlovák-magyar vegyespárt mai füleki kongresszusán - jelentette be a párt Facebook profilján.
20:56, Frissítve: 22:05

Irány a világűr!

Közép-európai idő szerint 21 óra 22 perckor lövik ki az Elon Musk által alapított SpaceX űrhajóját a NASA Kennedy Űrközpontból, a floridai Canaveral-ból.
19:37, Frissítve: 20:28

Teljes a káosz Minneapolisban

A hét elején történt rendőri brutalitás miatt utcai zavargások törtek ki. Minnesota állam kormányzója, Tim Waltz a Nemzeti gárda legmagasabb szintű mobilizációját rendelte el.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.