Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Az Inđija csapatát fogadja Zentán a topolyai TSC

2019-08-22
14:58
2019-08-23
08:24
Forrás
Pannon RTV
Az Inđija csapatát fogadja Zentán a topolyai TSC a szuperliga hatodik fordulójában. A mérkőzést vasárnap 20 órától játsszák a városi stadionban.

A zentai stadiont új reflektorokkal szerelték fel, így történelmi pillanat lesz ez a mérkőzés, hiszen este játsszák.

A táblázat második helyén álló TSC-nek 13 pontja van, csak úgy mint a táblavezető Vojvodinának. Az Inđija jelenleg a táblázat hetedik helyén áll 7 ponttal. A TSC jól ismeri az Inđiját a másodosztályból, ez alkalommal is a 3 pont megszerzése a cél - mondta sajtótájékoztatón Szabó Zoltán, a TSC vezetőedzője: „Vasárnap egy jó mérkőzést várok, egy jó csapat ellen, de természetesen bízok a csapatomban és remélem, hogy nyerni fogunk, de nem lesz könnyű biztosan, oda kell a játékosoknak adni 100 százalékot magukból, hogy meg tudjuk ezt a mérkőzést nyerni.”

Zenta
Topolya
TSC
Szabó Zoltán
szuperliga

Most

07:36, Frissítve: 07:48

Szükségállapot Velencében

Szükségállapotot hirdetett az olasz kormány az áradás miatt Velencében, 20 millió euró gyorssegélyt kap a város a legsürgősebb teendőkre.
07:17, Frissítve: 07:28

Foci: Szerbia legyőzte Luxemburgot

Az Európa-bajnoki selejtezősorozat B-csoportjában tegnap Szerbia 3–2-re nyert Belgrádban Luxemburg ellen, míg Portugália 6-0-ra verte Litvániát.
00:02, Frissítve: 00:10

Federer jutott az elődöntőbe

Roger Federer két szettben 6:4, 6:3-ra verte Novak Đokovićot a Londonban zajló tenisz világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában, így ő lesz ott Dominic Thiem mellett a négy között.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.