Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Az Inđija csapatát fogadja Zentán a topolyai TSC

2019-08-22
14:58
2019-08-23
08:24
Forrás
Pannon RTV
Az Inđija csapatát fogadja Zentán a topolyai TSC a szuperliga hatodik fordulójában. A mérkőzést vasárnap 20 órától játsszák a városi stadionban.

A zentai stadiont új reflektorokkal szerelték fel, így történelmi pillanat lesz ez a mérkőzés, hiszen este játsszák.

A táblázat második helyén álló TSC-nek 13 pontja van, csak úgy mint a táblavezető Vojvodinának. Az Inđija jelenleg a táblázat hetedik helyén áll 7 ponttal. A TSC jól ismeri az Inđiját a másodosztályból, ez alkalommal is a 3 pont megszerzése a cél - mondta sajtótájékoztatón Szabó Zoltán, a TSC vezetőedzője: „Vasárnap egy jó mérkőzést várok, egy jó csapat ellen, de természetesen bízok a csapatomban és remélem, hogy nyerni fogunk, de nem lesz könnyű biztosan, oda kell a játékosoknak adni 100 százalékot magukból, hogy meg tudjuk ezt a mérkőzést nyerni.”

Zenta
Topolya
TSC
Szabó Zoltán
szuperliga

Most

16:50, Frissítve: 16:57

A NIS vitte el a fődíjat

A NIS vitte el a fődíjat a 100 legnagyobb Szerbiában elnevezésű rendezvényen. A Kőolajipari Társaság a 2018-ban megvalósított bevételei alapján lett a legjobb a nagyvállalatok körében.
16:31, Frissítve: 16:44

„A szerb-kínai kapcsolatok rendkívüliek”

Szerbia nagyra értékeli, hogy Kína tiszteletben tartja és védi a nemzetközi jogokat - mondta Ana Brnabić szerb kormányfő a Kínai Legfelsőbb Népi Bíróság képviselőivel folytatott tárgyalásán Belgrádban
16:10, Frissítve: 16:27

Újra megbüntette az UEFA a Crvena zvezdát

Az Európai Labdarúgó-szövetség azért indított eljárást a szerbiai csapat ellen, mert biztonsági hiányosságok mutatkoztak a svájci Young Boys elleni BL-selejtező lebonyolításakor.

Népszerű