Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Az Inđijával játszik ma este a TSC

2019-08-25
12:01
2019-08-25
13:37
Forrás
livescore.com
Ma este folytatódik a topolyai TSC labdarúgó csapatának szuperligás szereplése. A zentai stadionban látják vendégül az Inđija együttesét.

A topolyaiak jelenleg a másodikak a szerb első osztályú bajnokságban, előttük a Vojvodina áll, amely egy meccsel többet játszott, tegnap a Proletert győzték le idegenben 1:0 arányban. A TSC mostani ellenfele, az Inđija a 8. a táblázaton. A topolyaiaknak nyerniük kell, ha szeretnék tartani a lépést az éllovas Vojvodinával. A TSC-Inđija összecsapás 20 órakor kezdődik.

TSC
Zenta
Inđija
labdarúgás
szuperliga

Most

12:30, Frissítve: 12:36

Szigorúbb ellenőrzés az osztrák határon

A Szerbiában megjelent afrikai sertéspestis miatt az osztrák vámhatóság szigorúbb ellenőrzést rendelt el, a kór terjedésének megfékezése céljából. A vámosok elsősorban a személygépkocsikat ellenőrzik.
11:58, Frissítve: 12:05

Trópusi vihar sújtja Texast

Több mint ezer embert evakuáltak vagy mentettek ki csütörtökön az Egyesült Államokban a texasi Houston városából, amelyet az Imelda nevű trópusi vihar sújt.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.