Ugrás a tartalomra
Tanjug/Lino Mirgeler/dpa via AP

Az ítéletidő miatt versenyeket töröltek a sízők világkupájában

2019-01-10
08:44
2019-01-10
08:55
Forrás
index.hu
Az elmúlt napok heves havazása miatt törölték a szombatra és vasárnapra a St. Antonban tervezett női versenyeket az alpesi sízők világkupa-sorozatában – írja az MTI.

Az utóbbi napokban három méter hó esett a térségben, és további három méterre számítanak a következő napokban, így nem tudják biztosítani a versenyfeltételeket a szombatra tervezett lesiklásra, illetve a vasárnapi szuperóriás-műlesiklásra sem. A nemzetközi szövetség egyelőre nem közölte, hogy pótolják-e a most törölt futamokat, a világkupa-sorozat pedig jövő hétvégén az olaszországi Cortina d'Ampezzóban folytatódik, ugyancsak gyors számokkal. A férfiak versenye a svájci Abelbodenben ettől még meg lesz tartva, ott óriásszlalom és szlalom lesz a hétvégén.

síelés
világkupa
havazás
Alpok

Most

15:10, Frissítve: 15:19

Papírért palánta...

Az Újvidéki Tavasz elnevezésű kiállítást március 21-e és 23-a között rendezik meg a Vojvodina Sport- és Üzletközpontban.

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.