Ugrás a tartalomra
Tanjug/Lino Mirgeler/dpa via AP

Az ítéletidő miatt versenyeket töröltek a sízők világkupájában

2019.01.10
08:44
2019.01.10
08:55
Forrás
index.hu
Az elmúlt napok heves havazása miatt törölték a szombatra és vasárnapra a St. Antonban tervezett női versenyeket az alpesi sízők világkupa-sorozatában – írja az MTI.

Az utóbbi napokban három méter hó esett a térségben, és további három méterre számítanak a következő napokban, így nem tudják biztosítani a versenyfeltételeket a szombatra tervezett lesiklásra, illetve a vasárnapi szuperóriás-műlesiklásra sem. A nemzetközi szövetség egyelőre nem közölte, hogy pótolják-e a most törölt futamokat, a világkupa-sorozat pedig jövő hétvégén az olaszországi Cortina d'Ampezzóban folytatódik, ugyancsak gyors számokkal. A férfiak versenye a svájci Abelbodenben ettől még meg lesz tartva, ott óriásszlalom és szlalom lesz a hétvégén.

síelés
világkupa
havazás
Alpok

Most

11:24, Frissítve: 11:29

Megemlékezés a Sárga háznál

80 évvel ezelőtt a szabadkai Sárga ház épülete igazságtalanságok és kínzások helyszínévé vált - hangzott el a ma megtartott koszorúzáson.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.