Ugrás a tartalomra
Tanjug/Lino Mirgeler/dpa via AP

Az ítéletidő miatt versenyeket töröltek a sízők világkupájában

2019-01-10
08:44
2019-01-10
08:55
Forrás
index.hu
Az elmúlt napok heves havazása miatt törölték a szombatra és vasárnapra a St. Antonban tervezett női versenyeket az alpesi sízők világkupa-sorozatában – írja az MTI.

Az utóbbi napokban három méter hó esett a térségben, és további három méterre számítanak a következő napokban, így nem tudják biztosítani a versenyfeltételeket a szombatra tervezett lesiklásra, illetve a vasárnapi szuperóriás-műlesiklásra sem. A nemzetközi szövetség egyelőre nem közölte, hogy pótolják-e a most törölt futamokat, a világkupa-sorozat pedig jövő hétvégén az olaszországi Cortina d'Ampezzóban folytatódik, ugyancsak gyors számokkal. A férfiak versenye a svájci Abelbodenben ettől még meg lesz tartva, ott óriásszlalom és szlalom lesz a hétvégén.

síelés
világkupa
havazás
Alpok

Most

15:11, Frissítve: 15:20

Színházi ősbemutató Magyarkanizsán

Június 29-én mutatja be az Éjidő című produkciót a magyarkanizsai Regionális Kreatív Műhely. Az előadást Pilinszky János művei alapján Mezei Kinga rendezte.
13:09, Frissítve: 13:25

Folytatódik a szúnyogviadal

Magyarkizsán, Törökkanizsán, Csókán és Zentán csak a tiszavirágzás lezajlása után kezdik meg az illetékesek a szúnyogok irtását.

Népszerű