Ugrás a tartalomra

Az UEFA ma közli, mi lesz az idei versenynaptárral

2020.04.21
07:17
2020.04.21
10:50
Forrás
Vajdaság Ma, Nemzetisport.hu
A németek és a dánok arra számítanak, hogy hamarosan ismét lehet mérkőzéseket rendezni.

Az Európai Labdarúgó Szövetség ma ad tájékoztatást tagszövetségeinek arról, hogyan tervezi folytatni a szezont. A BBC cikke szerint a szervezet az elmúlt időszakban két munkacsoportot hozott létre, ezek közül az egyik kifejezetten a versenynaptár újratervezésével foglalkozik. Az UEFA-nál most abban bíznak, augusztusig be tudják fejezni a küzdelmeket, ugyanakkor továbbra is sok a bizonytalanság a folytatás körül. Az 55 tagország közül van olyan, ahol bizakodnak: a németeknél és a dánoknál is arra számítanak, hamarosan ismét lehet mérkőzéseket rendezni. Más ligák esetében – például Angliában – azonban úgy számolnak, júniusnál előbb nem indulhat újra a labdarúgóélet. Az UEFA abban bízik, hogy a kontinentális sorozatokat, azaz a Bajnokok Ligáját és az Európa-ligát is be tudják majd fejezni az eredeti, oda-visszavágós rendszerben. Amennyiben ez nem sikerülne, a szervezetnek van egyéb terve is, amelyekben egymérkőzéses párharcok, valamint a negyeddöntőtől kezdődő egyhetes minitorna is szerepel.

UEFA
labdarúgás
Bajnokok Ligája
koronavírus
bajnokság

Most

11:07, Frissítve: 11:16

Semmelweis filmbemutató Palicson

A VMSZ és a Vándormozi most a Semmelweis-filmet hozza Palicsra - közölte közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint. A vajdasági díszbemutatót május 8-án tartják a Palicsi Vigadóban 19:30-tól.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.