Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Az ünnepek alatt sem áll le az edzésekkel Nemes Viktor

2020.12.31
14:24
2020.12.31
19:05
Forrás
Pannon RTV
A zentai birkózó célja, hogy sikeresen teljesítse a közelgő kvalifikációs tornát és így kijusson az olimpiára. A 2020-as évben a koronavírus-járvány miatt kevés versenyt rendeztek, de a világbajnok birkózó ennek ellenére sem maradt érem nélkül.

A zentai Nemes Viktor két nagyobb versenyen indult el a 2020-as évben. Egy zágrábi nemzetközi versenyen harmadik helyezett lett, majd a decemberi belgrádi világkupán is a dobogó harmadik helyére léphetett fel.

Nemes Viktor, birkózó, Zenta: „Egy nagyon erős verseny volt, ott sikerült szintén egy bronzérmet szereznem, és elégedett vagyok vele, hiszen tudom, hogy ez csak egy új megálló, a fő célom, hogy 2021-ben kijussak az olimpiára.”

Pannon RTV

A zentai birkózó keményen edz annak érdekében, hogy a márciusi kvalifikációs versenyen kivívhassa az olimpián való részvétel jogát.

Nemes Viktor, birkózó, Zenta: „Januárban kezdjük az alapozást, itt inkább futás lesz, a kondícióra dolgozunk és az erőlétre, de persze nem hagyjuk ki a birkózást sem, ezt követően pedig, ha minden jól megy, akkor Magyarországon fogjuk folytatni a felkészülést.”

A budapesti kvalifikációs versenyre a tervek március 18. és 21. között kerül majd sor, ahol a kötöttfogásúak 77 kilogrammos csoportjában induló Nemes Viktor megszerezheti az olimpiai kvótát.

edzés
Nemes Viktor
Zenta

Most

12:21

Nemezeltek a magyarkanizsai gyerekek

A nemezelés alapjait sajátíthatták el a magyarkanizsai fiatalok a Dobó Tihamér Képtárban szerda délelőtt. A negyedik osztályos diákok a nemezt, mint anyagot és a felhasználási lehetőségeit is megismerhették.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.