Ugrás a tartalomra

Az ünnepek alatt sem áll le az edzésekkel Nemes Viktor

2020.12.31
14:24
2020.12.31
19:05
Forrás
Pannon RTV
A zentai birkózó célja, hogy sikeresen teljesítse a közelgő kvalifikációs tornát és így kijusson az olimpiára. A 2020-as évben a koronavírus-járvány miatt kevés versenyt rendeztek, de a világbajnok birkózó ennek ellenére sem maradt érem nélkül.

A zentai Nemes Viktor két nagyobb versenyen indult el a 2020-as évben. Egy zágrábi nemzetközi versenyen harmadik helyezett lett, majd a decemberi belgrádi világkupán is a dobogó harmadik helyére léphetett fel.

Nemes Viktor, birkózó, Zenta: „Egy nagyon erős verseny volt, ott sikerült szintén egy bronzérmet szereznem, és elégedett vagyok vele, hiszen tudom, hogy ez csak egy új megálló, a fő célom, hogy 2021-ben kijussak az olimpiára.”

A zentai birkózó keményen edz annak érdekében, hogy a márciusi kvalifikációs versenyen kivívhassa az olimpián való részvétel jogát.

Nemes Viktor, birkózó, Zenta: „Januárban kezdjük az alapozást, itt inkább futás lesz, a kondícióra dolgozunk és az erőlétre, de persze nem hagyjuk ki a birkózást sem, ezt követően pedig, ha minden jól megy, akkor Magyarországon fogjuk folytatni a felkészülést.”

A budapesti kvalifikációs versenyre a tervek március 18. és 21. között kerül majd sor, ahol a kötöttfogásúak 77 kilogrammos csoportjában induló Nemes Viktor megszerezheti az olimpiai kvótát.

edzés
Nemes Viktor
Zenta

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.