Ugrás a tartalomra

Az USA nyerte a női vízilabdatornát

2017.07.29
07:51
2017.10.04
12:14
Az Egyesült Államok válogatottja nyerte a vizes világbajnokságon a női vízilabdatornát. A pénteki versenynapon az USA megelőzte Kínát az érémtáblázat élén.

Az Egyesült Államok válogatottja nyerte a magyarországi vizes világbajnokságon a női vízilabdatornát, miután a péntek esti döntőben Spanyolország csapatát fölényesen, hét góllal, 13-6-ra legyőzte. Amerika ötödször vb-aranyérmes női vízilabdában. A második helyezett Spanyolország után a bronzérmet Oroszország szerezte meg, Kanada negyedik lett. Magyarország az ötödik helyen végzett.

A pénteki versenynapon az Egyesült Államok megelőzte Kínát a Magyarországon zajló vizes világbajnokság éremtáblázatának élén. Amerikának összesen 32, Kínának pedig 29 érme van. Oroszország a harmadik, Nagy-Britannia a negyedik. A magyarok egy-egy arannyal és ezüsttel, továbbá két bronzzal a 11. helyen állnak. A szerbiai versenyzők eddig még nem értek el dobogós eredményt. (MTI, fotó: MTI)

vízilabda
torna
női csapat

Most

19:19

A húsvét lényegéről gyerekeknek, játékosan

Húsvéti játékos foglalkozás tartottak a szabadkai Zorka Helyi Közösségben. A 2 és 10 év közötti zorkai gyerekek számára meglepetéssel is kedveskedtek. A húsvéti programot évről évre a VMSZ zorkai helyi szervezete hívja életre.

Népszerű