Ugrás a tartalomra

Az utolsó napon is lesz kinek szurkolni

2021.08.07
21:12
2021.08.08
08:34
Forrás
Pannon RTV
A tokiói olimpia utolsó versenynapján sem maradunk izgalmak nélkül. A magyar férfi vízilabda-válogatott a bronzéremért küzd.

A magyar pólósok a spanyolokkal játszanak a harmadik helyért kevéssel 7 óra előtt. Az elődöntőben a magyar csapat a görögöktől kapott ki 9-6-ra, míg a spanyolok drámai meccsen maradtak alul a szerbek ellen. 

Fél 10-kor rendezik meg a férfi vízilabda döntőt. Az aranyéremért Szerbia és Görögország legjobbjai ugranak medencébe. A szerb csapat az olimpiai címvédő, és az elődöntőben mutatott játék alapján joggal gondolhatjuk esélyesebbnek Dejan Savić együttesét. Ehhez valószínűleg azonban lesz némi hozzáfűzni valója a görög csapatnak is. A görögök olyan nagyágyúkat győztek le, mint a világbajnok Olaszország vagy Magyarország. 

A szerb női röplabda csapat is pályára lép hajnali 2-kor, a bronzéremért játszanak Dél-Korea legjobbjai ellen. A szerb csapat az elődöntőben az Amerikai Egyesült Államoktól kapott ki, míg a Dél-Korea Brazíliától szenvedett vereséget. 

A tokiói olimpia záróünnepsége 13 órakor kezdődik. A záróünnepségen a szerb zászlót Jovana Preković karatében aranyérmes sportoló, míg a magyar lobogót a kajakban aranyat szerző Kopasz Bálint viszi majd körbe.

Tokió 2020
olimpia
vízilabda
röplabda
Szerbia
Magyarország
Görögország
Dél-Korea

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.