Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Mark Humphrey

Az utolsó napon is lesz kinek szurkolni

2021.08.07
21:12
2021.08.08
08:34
Forrás
Pannon RTV
A tokiói olimpia utolsó versenynapján sem maradunk izgalmak nélkül. A magyar férfi vízilabda-válogatott a bronzéremért küzd.

A magyar pólósok a spanyolokkal játszanak a harmadik helyért kevéssel 7 óra előtt. Az elődöntőben a magyar csapat a görögöktől kapott ki 9-6-ra, míg a spanyolok drámai meccsen maradtak alul a szerbek ellen. 

Tanjug/AP Photo/Mark Humphrey

Fél 10-kor rendezik meg a férfi vízilabda döntőt. Az aranyéremért Szerbia és Görögország legjobbjai ugranak medencébe. A szerb csapat az olimpiai címvédő, és az elődöntőben mutatott játék alapján joggal gondolhatjuk esélyesebbnek Dejan Savić együttesét. Ehhez valószínűleg azonban lesz némi hozzáfűzni valója a görög csapatnak is. A görögök olyan nagyágyúkat győztek le, mint a világbajnok Olaszország vagy Magyarország. 

Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

A szerb női röplabda csapat is pályára lép hajnali 2-kor, a bronzéremért játszanak Dél-Korea legjobbjai ellen. A szerb csapat az elődöntőben az Amerikai Egyesült Államoktól kapott ki, míg a Dél-Korea Brazíliától szenvedett vereséget. 

A tokiói olimpia záróünnepsége 13 órakor kezdődik. A záróünnepségen a szerb zászlót Jovana Preković karatében aranyérmes sportoló, míg a magyar lobogót a kajakban aranyat szerző Kopasz Bálint viszi majd körbe.

Tokió 2020
olimpia
vízilabda
röplabda
Szerbia
Magyarország
Görögország
Dél-Korea

Most

14:15, Frissítve: 14:25

A hétvégén Folk Music Fest

Május 27-én és 28-án tartják a nyolcadik Folk Music Fest népzenei fesztivált a Palicsi Vigadó teraszán. Pénteken a Juhász zenekar nyitja meg a koncertsorozatot, szombaton délután fiatal népzenei együttesek fellépésével folytatódik a rendezvény.
12:21

Nemezeltek a magyarkanizsai gyerekek

A nemezelés alapjait sajátíthatták el a magyarkanizsai fiatalok a Dobó Tihamér Képtárban szerda délelőtt. A negyedik osztályos diákok a nemezt, mint anyagot és a felhasználási lehetőségeit is megismerhették.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.