Ugrás a tartalomra
Tanjug/David Ramos/Pool Photo via AP

Az utolsó percekben fordított a Paris Saint-Germain

2020.08.13
07:40
Forrás
nemzetisport.hu
A PSG 2-1-re verte az Atalantát a Bajnokok Ligája tegnap esti negyeddöntőjében.

A BL-ben abszolút újoncnak számító Atalanta sokáig vezette a mérkőzést a horvát támadó, Mario Pašalić 26. percben szerzett lövésével.

A PSG próbálkozásait szinte végig sikerült hárítania a bergamói csapatnak, a végére azonban elfogyott az erő és a koncentráció: a 90. percben Marquinhos egyenlített, majd mindössze 149 másodperccel később Choupo-Moting fordított.

Tanjug/David Ramos/Pool Photo via AP

A párizsiak az elődöntőben a mai Lipcse-Atletico Madrid mérkőzés győztesével kerülnek össze. A meccset 21 órától játsszák, természetesen nézők nélkül Lisszabonban, a BL-döntő augusztus 23-án lesz.

Paris Saint-Germain
Atalanta
negyeddöntő
Bajnokok Ligája
Neymar

Most

17:30, Frissítve: 17:37

Vince-napi jóslat a Telecskai-dombokon

Bajsán is összegyűltek a borászok, hogy Vince-nap alkalmából vesszőt vágjanak, és megjósolják, hogy milyen lesz az idei év szőlőtermése a Telecskai-dombságon. A szőlőtermesztők errefelé is jó termésre számítanak.
17:24, Frissítve: 19:34

Vince-napi Borfesztivál és Borkóstoló Temerinben

Rossz bor nincs, csak jó, jobb és legjobb – tartja a mondás. Ezt Temerinben is hangsúlyozták. Sokak örömére a Temerini Kertbarátkörnek idén sikerült megrendeznie a nagy népszerűségnek örvendő Vince-napi Nemzetközi Borfesztivált és Borkóstolót.
16:24, Frissítve: 16:36

Meghalt Aki Rahimovski

A hír, hogy énekesük 67 éves korában elhunyt, a Parni Valjak egykori jugoszláv, majd horvát rockegyüttes közösségi oldalán jelent meg hivatalosan.
16:04, Frissítve: 16:33

Díjazták az év legjobb szerbiai edzőit

23. alkalommal adták át a szabadkai Yu Eco RTV szervezésében a múlt év legjobb szerbiai edzőinek járó sportdíjakat. Az egybegyűlteknek Pintér József, a médiaház igazgatója köszönte meg a szerbiai sport nemzetközi hírnevének öregbítését.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.