Ugrás a tartalomra
Babos Tímea
Tanjug via AP/Ettore Ferrari/ANSA

Babos legyőzte a 2012-es Roland Garros-döntőst!

2018-05-15
23:33
2018-05-15
23:41
Forrás
VajdaságMA
Babos Tímea két játszmában, 6:3, 7:6-ra legyőzte az olasz Sara Erranit a római salakpályás tenisztorna első fordulójában. A második körben a hetedik kiemelt francia Caroline Garciával találkozik.

Babos és Errani ötödik egymás elleni mérkőzése 11.15 órakor kezdődött és 16.30 előtt néhány perccel ért véget, az eső miatt ugyanis hosszú ideig szünetelt a találkozó. Az örökmérleg a meccset megelőzően 2–2-re állt, de salakon most először csaptak össze a felek.

A 25. életévét öt nappal ezelőtt betöltő magyar hölgy a 2012-es monterreyi és a 2016-os dohai versenyen aratott sikere után harmadszor győzte le Erranit, és készülhet a hetedik kiemelt francia Caroline Garcia ellen.

tenisz
babos Tímea
Róma

Most

21:18, Frissítve: 22:31

Szent István-napi ünnepség Palicson

Palicson tartották meg szombat este a Szent István-napi központi ünnepséget a VMSZ szervezésében. A magyar haza jó úton halad ahhoz, hogy visszanyerje régi önbecsülését - mondta Magyar Levente.
19:27, Frissítve: 22:03

Megtelt hívekkel a szabadkai székesegyház

Szent István hazánkat hazánkká és a keresztény Európa részévé tette - emelte ki prédikációjában Márfi Gyula veszprémi érsek a szabadkai Szent Teréz-székesegyházban tartott misén szombaton délután.

Népszerű

Xherdan Shaqiri

A FIFA eljárást indított Shaqiri és Xhaka ellen

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség eljárást indított a két albán származású svájci játékos ellen, mert kezükkel kétfejű sast formázva ünnepelték a gólokat a Szerbia ellen játszott meccsen.
Lázár Bence

Meghalt Lázár Bence

Ma este fél 8-tól, a budapesti Szusza Ferenc Stadion előtt gyertyagyújtással emlékeznek az elhunytra.