Ugrás a tartalomra
Babos Tímea
Tanjug via AP/Ettore Ferrari/ANSA

Babos legyőzte a 2012-es Roland Garros-döntőst!

2018-05-15
23:33
2018-05-15
23:41
Forrás
VajdaságMA
Babos Tímea két játszmában, 6:3, 7:6-ra legyőzte az olasz Sara Erranit a római salakpályás tenisztorna első fordulójában. A második körben a hetedik kiemelt francia Caroline Garciával találkozik.

Babos és Errani ötödik egymás elleni mérkőzése 11.15 órakor kezdődött és 16.30 előtt néhány perccel ért véget, az eső miatt ugyanis hosszú ideig szünetelt a találkozó. Az örökmérleg a meccset megelőzően 2–2-re állt, de salakon most először csaptak össze a felek.

A 25. életévét öt nappal ezelőtt betöltő magyar hölgy a 2012-es monterreyi és a 2016-os dohai versenyen aratott sikere után harmadszor győzte le Erranit, és készülhet a hetedik kiemelt francia Caroline Garcia ellen.

tenisz
babos Tímea
Róma

Most

11:08

Babosék már a döntőben

Babos Tímea és partnere, Kristina Mladenović győzött a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros versenyének elődöntőjében.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.