Ugrás a tartalomra

Babos Tímea maradt a 100. helyen a női teniszezők világranglistáján

2020.08.10
11:36
Forrás
MTI
A listát először tette közzé a versenyeket szervező WTA azóta, hogy márciusban beszüntette a sorozatot a koronavírus-járvány miatt.

A legjobb magyar játékos öt hónapja nem versenyzett, és legközelebb várhatóan az augusztus 31-én rajtoló US Openen lép pályára. A palermói viadal selejtezőjében alulmaradt Jani Réka a 202. pozíciót foglalja el. A vasárnap Palermóban bajnok francia Fiona Ferro az 53-adikról a 44. helyre jött fel.

A szicíliai versennyel indult újra a nemzetközi női teniszélet, miután a WTA március közepén befagyasztotta a világranglistát. A jelenlegi számításban a korábbi 52 hetes eljárás helyett a 2019 márciusa és 2020 decembere közti időszak legjobb 16 eredményét veszik figyelembe, és ha egy játékos kétszer szerepelt ugyanazon a tornán, akkor a kettőből a jobb eredmény számít.

Babos Tímea
világranglista
tenisz

Most

15:47

28. Rákóczi Mozgótábor – Pályázati felhívás

Vegyél részt a kanadai Rákóczi Alapítvány 2024-es Diákok Határok Nélkül Programjában! Tölts egy élménydús kirándulást Magyarországon! Ismerd meg múltunkat és járulj hozzá a jövő építéséhez és köss életre szóló barátságokat!
13:35

Lesz-e fagykár a gyümölcsösökben?

Idén is, mint jó pár évre visszamenőleg kora tavaszi fagyokkal szembesültek a gyümölcstermelők. Az elmúlt hetekben a fagyzugos helyeken a hajnali órákban a -4, -6 fokot is elérte a hőmérséklet.
13:20, Frissítve: 13:26

Tojásvadászat Királyhalmon

Tojásfadíszítés, kézműves foglalkozás és kincskeresés - ez várt ma a gyerekekre Királyhalmon. A kultúrotthon előtti parkban örömmel gyűjtötték a húsvéti kincseket a legkisebbek.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.