Ugrás a tartalomra

Bahreini Nagydíj - Másodszor is Hamilton volt a leggyorsabb

2020.11.27
19:56
Forrás
MTI
Az immár hétszeres világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Bahreini Nagydíj pénteki második szabadedzésén is.

Az első gyakorlást is megnyerő 35 éves pilóta mögött a Red Bull holland versenyzője, Max Verstappen végzett a második, a Mercedes finn pilótája, Valtteri Bottas pedig a harmadik helyen.

A gyakorlás 46. percében Alexander Albon, a Red Bull thaiföldi pilótája a célegyenes előtti kanyarban megcsúszott egy kerékvetőn, és bár ő maga nem sérült meg, az autóját alaposan összetörte. Ezt követően azért szakították félbe az edzést, mert egy kutya szaladt a pályára.

Bahreini Nagydíj
Lewis Hamilton

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.
16:14, Frissítve: 16:22

Kortárs kiállítás a Kortárs Galériában

Kortárs képzőművészek által adományozott alkotásokból nyílt kiállítás a Kortárs Galériában Szabadkán. Goran Despotovskival, Mihailo Vasiljevićel és a videólinken csatlakozó Részegh Botonddal Nela Tonković beszélgetett.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.