Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Tim Ireland

Bajnok a Manchester City

2018-04-15
19:21
2018-04-16
10:13
Forrás
MTI
A Premier League-címhez arra volt szükség, hogy hazai pályán a sereghajtó West Bromwich Albion győzzön a Manchester United ellen az Old Traffordon, amely sikerült is, 1:0 arányban.

A Cityt a pontvadászatban egyedül a Unitednek volt matematikai esélye megelőzni, de azzal, hogy kikapott vasárnap este, már a maradék öt forduló sem elegendő arra, hogy megelőzze riválisát a tabellán. A Manchester City ezzel egy újabb bajnoki aranyérmet könyvelhet el.

 

Az angol bajnokságban egyébként a második, a harmadik és a negyedik helyen még komoly versengésre lehet számítani az elkövetkező fordulókban, ezek garantálják ugyanis a jövő évi Bajnokok Ligájában való szereplés lehetőségét. A Manchester United, a Liverpool, a Tottenham, valamint a Chelsea négyes verseng a BL-ben való indulásért.

Premier League

Most

00:58

Tanügyesek tüntettek Belgrádban

A Szerbiai Tanügyi Dolgozók Szakszervezeti Uniója szerdán tüntetést szervezett Belgrádban a kormány épülete előtt és egyedi fizetési osztályok bevezetését követelte az egész közigazgatásban.
00:03, Frissítve: 00:21

Münchenben nyert a Real Madrid

A címvédő Real Madrid 2-1-re nyert a Bayern München otthonában szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén, ezzel nagy lépést tett a sorozatban harmadik fináléja felé.
21:14, Frissítve: 21:58

Hajnali Fülek

A közmédia és a Hagyományok Háza közös műsora május első hetében a történelmi Nógrád megye északi részén fekvő Füleket mutatja be felvidéki falusi vonósbandák felvételeivel.
17:59, Frissítve: 20:28

Vučić Tuskkal tárgyalt Belgrádban

Szerbia eurointegrációjáról tárgyalt a szerb államfő és az Európiai Tanács elnöke. Vučić a találkozó után azt mondta, bemutatta mindazt, amit Szerbia tett a brüsszeli megállapodás végrehajtásáért.

Népszerű

Lázár Bence

Meghalt Lázár Bence

Ma este fél 8-tól, a budapesti Szusza Ferenc Stadion előtt gyertyagyújtással emlékeznek az elhunytra.