Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Tim Ireland

Bajnok a Manchester City

2018-04-15
19:21
2018-04-16
10:13
Forrás
MTI
A Premier League-címhez arra volt szükség, hogy hazai pályán a sereghajtó West Bromwich Albion győzzön a Manchester United ellen az Old Traffordon, amely sikerült is, 1:0 arányban.

A Cityt a pontvadászatban egyedül a Unitednek volt matematikai esélye megelőzni, de azzal, hogy kikapott vasárnap este, már a maradék öt forduló sem elegendő arra, hogy megelőzze riválisát a tabellán. A Manchester City ezzel egy újabb bajnoki aranyérmet könyvelhet el.

 

Az angol bajnokságban egyébként a második, a harmadik és a negyedik helyen még komoly versengésre lehet számítani az elkövetkező fordulókban, ezek garantálják ugyanis a jövő évi Bajnokok Ligájában való szereplés lehetőségét. A Manchester United, a Liverpool, a Tottenham, valamint a Chelsea négyes verseng a BL-ben való indulásért.

Premier League

Most

11:08

Babosék már a döntőben

Babos Tímea és partnere, Kristina Mladenović győzött a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros versenyének elődöntőjében.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.